2777
2789
عنوان

ماهگل۰۰ و عسل_جانم

751 بازدید | 94 پست

@نی_نی_یار_5 عزیزم میشه بگین کاربر ماهگل۰۰ و عسل_جانم چرا تعلیق شدن؟

کاربرای خیلی خوبی بودن، کاری نکردن که

الکی تعلیق شدن لطفا برشون گردونین😭😭

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

نمیدونم

میشه یه صلوات مهمونم کنین؟🥺           تیکر تولدمه                    https://harfeto.timefriend.net/16298065322699                             لینک چالش ناشناسم خوشحال میشم باهام صحبت کنین لینک رو بگیر بعد با نت بازش کن 😑خواستی حرف بزنی به صورت ناشناس!😑💙‌

عه ماهگل ک بچه خوبی بود😐

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه ماهگل ک بچه خوبی بود😐

آره نمیدونم چرا الکی تعلیقشون کردن😭

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

عه ظهر تو تاپیک من بود🤕ماهگل

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

عه چرا😐

@نی_نی_یار_5‍ 

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  

@نی_نی_یار_5 عزیزم لطفا کاربر ماهگل۰۰ و عسل_جانم رو برشون گردونین😭

اونا کاری نکردن الکی تعلیق شدن😭

آره الکی ترکوندنشون😭

بچه ها نی نی یار رو تگ کنین که برشون گردونه😭

خیلی دختر باحال خوبی بود😔 هم خودش هم عسل جانم .دوستشون داشتم حیف شد

آره بامزه بود🤕

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بچه ها نی نی یار رو تگ کنین که برشون گردونه😭

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5