2777
2789
عنوان

رفتم سونو گف دختره ولی

424 بازدید | 29 پست

۱۲هفته دو روز ی قسمتشم زده ۱۳و نمیدونم چن روز ،،،

شوهرم عاشق پسر ینی طوری ک اسم انتخاب کرده بود ،،،، 

اومدم سونو ان تی گف   ۹۹ونیم درصد دختره ،،،،،،، 

چجوری بهش بگم  راستش جفتمون عاشق پسر بودیم  

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

میدونم ضد حال ینی چی ولی دنیا اومد میشه عشقتون

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم خدا نشناسا میان زخم زبون میزنن بهت چون پسر میخاستی ببند تاپیکتو

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
میدونم ضد حال ینی چی ولی دنیا اومد میشه عشقتون

والا خواب دیده بودم تعبیرش میشد دختر ،،،،   ینی تادوروز اخم بود باهام 🤕

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
 کی میخواین یاد بگیرین دختر پسر فرقی نداره  اینقدر تبعیض قلئل نشید نشید نشید

بسکه شوهرم پسر پسر کرد    ناخوداگاه ذهنیت منم تغییر داد

مبارک باشه

همه هر دو جنس رو دوست دارن

همسر منم عاشق پسر بود اما الان دوتا دختر داریم که با صدتا پسر هم عوض نمیکنیم.

دوست داشتن بوجود میاد . عاشقش میشید

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
الانم خدا نشناسا میان زخم زبون میزنن بهت چون پسر میخاستی ببند تاپیکتو

کاش بتونیم هم دیگرو درک کنیم

مبارک باشه همه هر دو جنس رو دوست دارن همسر منم عاشق پسر بود اما الان دوتا دختر داریم که با صدتا پس ...

ممنون عزیزم ،،  چجوری بهش بگم ... چطور رفتار کنم ناراحت نشهمیگف فقط بچه ادلم پسر باشه بعد دختر