شوهرم عاشق پسر ینی طوری ک اسم انتخاب کرده بود ،،،،
اومدم سونو ان تی گف ۹۹ونیم درصد دختره ،،،،،،،
چجوری بهش بگم راستش جفتمون عاشق پسر بودیم
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
الانم خدا نشناسا میان زخم زبون میزنن بهت چون پسر میخاستی ببند تاپیکتو
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
والا خواب دیده بودم تعبیرش میشد دختر ،،،، ینی تادوروز اخم بود باهام 🤕
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
کی میخواین یاد بگیرین دختر پسر فرقی نداره اینقدر تبعیض قلئل نشید نشید نشید
بسکه شوهرم پسر پسر کرد ناخوداگاه ذهنیت منم تغییر داد
الانم خدا نشناسا میان زخم زبون میزنن بهت چون پسر میخاستی ببند تاپیکتو
کاش بتونیم هم دیگرو درک کنیم
مبارک باشه همه هر دو جنس رو دوست دارن همسر منم عاشق پسر بود اما الان دوتا دختر داریم که با صدتا پس ...
ممنون عزیزم ،، چجوری بهش بگم ... چطور رفتار کنم ناراحت نشهمیگف فقط بچه ادلم پسر باشه بعد دختر