2777
2789
عنوان

سالن چَم کار عروسش چطوره؟

1997 بازدید | 14 پست

کسی رفته یا کارشو دیده؟

سعادت اباد

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
عکسایی که تو اینستا میذاره قشنگه والا

اره منم همونا رو دیدم، البته جمعه بازدید عروس داره

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا تالارمون یک ساعت فاصلست نمیدونم برم اونجا یا نه

اگه بازدید عروس داره حتما ی سر برو

اوکی حتما میرم🌹

من تو اینستا دارمش ولی خیلی خوشم نمیاد از عروساش گاهی وقتا که افتضااااحه،کلا ساده دوست دارم ولی عرو ...

عزیزم سلیقه ای هست

من کارشو میپسندم

شمام لطفا به عنوان تاپیک دقت کن بعد نظر بده

پرسیدم کسی کارشو دیده؟ نپرسیدم شما چی میپسندی

عزیزم سلیقه ای هست من کارشو میپسندم شمام لطفا به عنوان تاپیک دقت کن بعد نظر بده پرسیدم کسی کارشو ...

بله کاملا سلیقه ای هست شما گفتی کارش چطوره منم فقط نظرمو گفتم،ننوشتی اونایی که از کار چم خوششون میاد بیان نظر بدن.

البته من چون انرژی خانم عاطفه رو دوست دارم و یکی از دوستام پیش ایشون اموزش دیده و الان سالن داره ایشونو دنبال میکنم

بله کاملا سلیقه ای هست شما گفتی کارش چطوره منم فقط نظرمو گفتم،ننوشتی اونایی که از کار چم خوششون میاد ...

شما میگی ساده میپسندم پس اصلا نمیتونی توی این سبک میکاپ نظر بدی گلم، کسی میتونه نظر بده که اول میپسنده دوم میاد میگه خوبه یا بده🌹