خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 عنوان سالن چَم کار عروسش چطوره؟ 1997 بازدید | 14 پست کسی رفته یا کارشو دیده؟سعادت اباد موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡 1400/06/24 | 17:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50547 عکسایی که تو اینستا میذاره قشنگه والا کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 عکسایی که تو اینستا میذاره قشنگه والا اره منم همونا رو دیدم، البته جمعه بازدید عروس داره موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 تا تالارمون یک ساعت فاصلست نمیدونم برم اونجا یا نه موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
گاوی عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8036 اگه بازدید عروس داره حتما ی سر برو دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
iamzahra عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4115 من تو اینستا دارمش ولی خیلی خوشم نمیاد از عروساشگاهی وقتا که افتضااااحه،کلا ساده دوست دارم ولی عروسای چم اکثرا موهای رنگ شده و شنیون های خیلییییی کار شده دارن
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 اگه بازدید عروس داره حتما ی سر برو اوکی حتما میرم🌹 موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 من تو اینستا دارمش ولی خیلی خوشم نمیاد از عروساش گاهی وقتا که افتضااااحه،کلا ساده دوست دارم ولی عرو ... عزیزم سلیقه ای هستمن کارشو میپسندمشمام لطفا به عنوان تاپیک دقت کن بعد نظر بدهپرسیدم کسی کارشو دیده؟ نپرسیدم شما چی میپسندی موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
iamzahra عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4115 عزیزم سلیقه ای هست من کارشو میپسندم شمام لطفا به عنوان تاپیک دقت کن بعد نظر بده پرسیدم کسی کارشو ... بله کاملا سلیقه ای هست شما گفتی کارش چطوره منم فقط نظرمو گفتم،ننوشتی اونایی که از کار چم خوششون میاد بیان نظر بدن.البته من چون انرژی خانم عاطفه رو دوست دارم و یکی از دوستام پیش ایشون اموزش دیده و الان سالن داره ایشونو دنبال میکنم
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 بله کاملا سلیقه ای هست شما گفتی کارش چطوره منم فقط نظرمو گفتم،ننوشتی اونایی که از کار چم خوششون میاد ... شما میگی ساده میپسندم پس اصلا نمیتونی توی این سبک میکاپ نظر بدی گلم، کسی میتونه نظر بده که اول میپسنده دوم میاد میگه خوبه یا بده🌹 موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
خسته۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 1191 ت خوبه خداروشکر، ۱۸ ام میخوام برم بخیه هاشو بکشه موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
baaraan135 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 1 سلام ببخشید شما رفتید بالاخره پیششون؟؟راضی بودید؟کار عروسش خوبه سالن زیبایی چم؟؟
نفیسس عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 52 مریم حسینی تشنیزی بزنید اسمشو میکاپاش عالیه اینستا میاد تهرانپارسه