2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مکه امروز چندمه ؟؟من کرونا دارم زمان از دستم در رفته پونزدهم مگه نیست

۱۵؟؟

نه عزیزم امروز ۲۴ شهریوره

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
پس حق با شماست شرمنده خیلی مراقب باشید من ده روزه دارم عذاب میکشم حس خودکشی هم حتی داشتم 

انشالله زودتر خوب میشی و سرپا

غذا و دم نوش مرتب میخوری؟

منم امروز ۲۹ روزه که گرفتم

تا روز ۱۸ خوب بودم ولی از دیشب تهوع و لرزم برگشته نمیدونم چرا

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
انشالله زودتر خوب میشی و سرپا غذا و دم نوش مرتب میخوری؟ منم امروز ۲۹ روزه که گرفتم تا روز ۱۸ خوب ...

مرتب میخورم بله ،واقعا بعد از بیست و نه روز باز حالت بد شده ؟؟ علایمتو بگو تا بهت بگم شاید اصلا کرونا نداری 

مرتب میخورم بله ،واقعا بعد از بیست و نه روز باز حالت بد شده ؟؟ علایمتو بگو تا بهت بگم شاید اصلا کرون ...

تهوع و لرز دارم و کمی هم بیحالی

با عرض معذرت امروز یه بار استفراغ داشتم

تهوع و لرز دارم و کمی هم بیحالی با عرض معذرت امروز یه بار استفراغ داشتم

از اول علایمت همین بوده ؟؟مطمینی کروناس ؟؟کرونا خیلی سخته عزیزم علائمش باید حتما تب و بدن درد و سرفه و درد قفسه سینه باشه حالا اگه گوارشی رو گرفتی خوب بازم انشالا چیزی نیست ولی اگه طول کشید برو دکتر مثلا تا پس فردا باید خوب خوب شده باشی 

از اول علایمت همین بوده ؟؟مطمینی کروناس ؟؟کرونا خیلی سخته عزیزم علائمش باید حتما تب و بدن درد و سرفه ...

نه از اول تب و بدن درد و اسهال و تهوع و استفراغ داشتم و روز۴ سرفه ولی تا روز ۱۸ خوبه خوب شدم

تست دادیم مثبت شد

ولی امروز تقریبا یه ماهه از دیشب تهوع و استفراغ و بیحالی دارم دوباره

همسرم شب بیاد میرم چون بچه هام تنها هستند و کوچیک

نه از اول تب و بدن درد و اسهال و تهوع و استفراغ داشتم و روز۴ سرفه ولی تا روز ۱۸ خوبه خوب شدم تست دا ...

پس علائمشه باید خیلی مراقب خودت باشی فقط عوارضه نگران نباش البته یکی از بچه ها اینجا نوشته بود تازه روز بیست و پنجم با ریه بیست پنج درصد رفته رمدیسیویر  زده اونم با اکسیژن  نودو هشت اصلا استرس گرفتم 

پس علائمشه باید خیلی مراقب خودت باشی فقط عوارضه نگران نباش البته یکی از بچه ها اینجا نوشته بود تازه ...

خداروشکر سرفه و تنگی نفس الان ندارم 

ولی خب بیحالم و گاهی سرگیجه 

همش حواسم به بچه هامه غذای 

خوب بخورند و زینک و فروگلوبین مزتب میدم

میوه فقط پسرم سیب میخوره براش برش میزنم داخل ظرف میذارم

دستشویی باید ببرمشون و .. خودشون نمیتونند

خودم در حدی که گرسنه نباشم و زیاد حوصله خوردن ندارم

ممنونم