2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست
امضات خیلی قشنگ بود با اجازت ازش اسکرین شات گرفتم😍

فدات گلم اشکال نداره❤

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اگه بخاد از اون خونه برو باید خودشو کنترل کنه و نخنده! خخخخ

نمیشه بابا اینطوری بعد شوهرش میگیره می‌خوابه خودشم تاصبح بیدارمیشم نه از ترس م... رینه ب خودش ک🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهو ب یه نقطه خیره شو شبا ک ت خابه جیغ بزن😂 یهو نزارت تیمارستان حالا

وای 😂😂😂تیمارستانو کجای دلم بزارم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
کسخوله به تمام عیار به خودت میگن آخه این چه کاریه

کسخل خودتی درست حرف بزن مکه زورت کردن جواب بدی 

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

😐😂🎈 ن فایده نداره دنبال یه راهکار دیگه باش

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
کسخل خودتی درست حرف بزن مکه زورت کردن جواب بدی 

عوضه کسخول بی جنبه هم هستی حالا فوشه ناموس و خواهر مادر که بهت ندادم انقده ناراحت شدی خوشکله   

مجردم تیکت بارداری زدم مشکلیه شر نشه 
😐😂🎈 ن فایده نداره دنبال یه راهکار دیگه باش

چیکارکنم

یهو بگ زنم دیونه شده😂 ن ولی ایده خوبیه حال میده اذیت کردن مردا😈

بهش فک میکنم

میشه بگی کجایی؟؟؟ جن رو چجوری تشخیص دادی؟؟؟ خونه دختر عمه م جن داشت اما با سند و مدرک  بچه ۲ ...

من تشخیص ندادم میخام به دورغ به شوهرم بگم