2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 63 پست
واقعا به همسرت بگی تو خونه جنه خونه رو عوض میکنه تو این وضع قیمتا همسر من خوشحالم میشه به جنا میگه ...

وای نه ناامیذم نکن

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور نمیکنه چون میدونه از قبل گفتی بریم 😐

نه رود باوره

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

ی ملافه بکش سرت شبا برو سراغ شوهرت 

ترجیحا سفید باشه رنگش

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
نعع چادر گل گلی بهتره

🤣🤣

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
نه رود باوره

اها پس میخای الکی بگی

بنظرم نگو فیلم بازی کن شبا داد بزن بگو یکی اونجا وایساده با موهای بلند داشت نگام میکرد گریه کن و.... فیلم بازی کن نقشت بگیره خخخخخ

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

جوراباشو لباساشو  ظرفای آشپرخونه رو  گم و گور کن ... بگو نمیدونم... شبا هم الکی بگو این سایع سیاه چیه رو دیوار... 

خدایا منو ببخش که راهکار دادم... خودم از خونم راضی نبودم همسایه قوم شوهرم بودیم... میدونم راضی نبودن از خونه خیلی بده... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

😂من همین کارم کردم اینقد فس فس کرد تا وقتی  خودصابخونه گف بلن شیم 😂مردا رو نمیشه خام کرد خصوصا وقتی پای منافع خودشون وسط باشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
😂من همین کارم کردم اینقد فس فس کرد تا وقتی  خودصابخونه گف بلن شیم 😂مردا رو نمیشه خام کرد خصوص ...

امضات خیلی قشنگ بود با اجازت ازش اسکرین شات گرفتم😍

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اینطوری ک من بخوام بگم اول هرهر میخندم اونم دیگه باور نمیکنه😂😂😂😂

اگه بخاد از اون خونه برو باید خودشو کنترل کنه و نخنده! خخخخ

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰