2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته نهم هستم از شدت ضعف بیدارشدم رفتم دو تا خرما خوردم و قرص یدو فولیک و د۳ را خوردم اومدم تو ج ...

یعنی باورت میشه احساس میکنم از ضعف میمیرم‌‌هرچی هم میخورم فایده نداره 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
من دیگه اشکم دراومده از بس که بخاطر حالت تهوع نمیتونم ی دل سیر غذا بخورم

دقیقا منم همینطورم ی ماه لب ب گوشت و مرغ نزدم فقط چن بار ماهی خوردم‌ شامم ک هیچی نمیتونم‌بخورم در حد غذاهای خیلی سبک 

از هفته ششم من وضعم همینه😔😔😔

منم از ۶ هفته ویارم شروع شده حالا میگن هفته بعد کم کم بهتر میشه خدا کنه واای یعنی حالم بده شدید 

منم از ۶ هفته ویارم شروع شده حالا میگن هفته بعد کم کم بهتر میشه خدا کنه واای یعنی حالم بده شدید  ...

من فقط شیر و خرما میتونم بخورم و کلا خیلی از غذاها از جلوچشام افتاده.

حالا باز دیروز مامانم ی ماکارونی خوشمزه درست کرده بود ی کم ماکارونی هم تونستم بخورم ولی خدا کنه هر چه زودتر این حالت تهوع برطرف بشه چون دلم واسه یک دل سیر غذا خوردن تنگ شده😔😔😔😔

من فقط شیر و خرما میتونم بخورم و کلا خیلی از غذاها از جلوچشام افتاده. حالا باز دیروز مامانم ی ماکار ...

وااای تو انگار خود منی دقیقا منم همینطورم 😅

طبیعیه

چند هفته دیگه بر میگردین به روال قبل

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟