2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خیلی شلوغش کردی ک مادرش گفتی اگ قرار ب مشاور بود باید از کس دیگ کمک میگرفتی وقتی تو این چند سالی ک باهم بودید راه کج نرفته شمام دیگ شورشو در نیار دیگ .

خونه و ماشین ب نامت باشه حق طلاق و حضانت داشته باشی ی لیوان شیر موزم برات بیارم؟ شلوغش نکن دیگ .

نمیگم کارش درست بوده ها نه بالاخره گذشتس .

من میگم نرید نچرخید گوشی همو اینجا همه منو میخورن بیااینم نتیجش رفته کار پنج سال پیش رو دراوورده زندگی رو ب خودش زهر کرده .

طلاقم هی نکش وسط ی بار برا شترس داره دوبار داره سومین بار میگ ب سلامت .

فک کن ادم کلیش درد بگیره میره دکتر میگ من میخوام پیوند کنم یا دارو میخوره خوب بشه؟🤔 .

من حتی میدونم همسرم چند بار خواستگاری ی نفر رفته و اون نفر الان عروس خانوادس حالا هر بار ک میبینمش زهر کنم زندگی رو ب خودم .. رفته ک رفته مهم منم ک الان قلبش و وجودش برای منه .

یاد بگیرید بعد این حرفاتون رو بین خودتون تموم کنین حالا ب این و اون گفتن اشتباهه ‌

فک کن الان مشکل پیش اومده از سمت شما بود همرت بره ب مادرش بگه چون مشاوره؟؟ .

ابروی اونم پیش خانوادش بردی دیگ اون جایگاه رو نخواهد داشت .

موفق باشید و خوشبخت

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

دخترم من گفتم قضاوت نمیکنم فعلا ولی بدون شوهرم  هیچ توجیهی برای نادانی که کرده نداره  همه ...

جلوی مادرش ابروشو بردی

شاید خیلی ناراحت بشه

شایدم گستاخ بشه بگه خب که چی

قبل ازدواجم بوده 

همه این کارا رو می کنن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

سلام بچه ها 

رفتم حرف زدم وای خدا مادرش خی گریه زاری و فلان اینا 

بعدش باهم حرف زدیم پدرش رو دربیاریم😂

حالا این وسط خودش هی زنگ میزد

دیگه سرتون رو درد نیارم

فقط از این قضیه روسیاهی بدای من بود چون اصلا اون چیزی نبود که فکر میکردم بهش 🖤

از من به شما نصیحت 

باغچه هرکی رو بکنی چن تا کرم توش هست 

پس‌اینکار ن برای بقیه بلکه برای خودتون انجام بدین