2777
2789
عنوان

كد جذب

168 بازدید | 8 پست

دوستان كسى از كدجذب تاحالا نتيجه گرفته؟ 

خودم گرفتم ميخوام بدونم كسى هست اعتقاد داشته باشه؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توضیح میدی عزیزم

اره من وقتى چيزيمو گم ميكنم كه نميتونم هيچ جوره پيداش كنم ميرم كد پيدا كردن اشيا رو تكرار ميكنم به طرز عجيبي پيدا ميشه

يا حتى پول ، ارامش، قرعه كشى... علم كائناته خيلي جالبه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اره من وقتى چيزيمو گم ميكنم كه نميتونم هيچ جوره پيداش كنم ميرم كد پيدا كردن اشيا رو تكرار ميكنم به ط ...

کد پول 

موفقیت یا رسیدن به خواسته هاچیه من چندتاارزو دارم که باهاشون حالم خیلی بهتر میشه

اره من وقتى چيزيمو گم ميكنم كه نميتونم هيچ جوره پيداش كنم ميرم كد پيدا كردن اشيا رو تكرار ميكنم به ط ...

کد جذب اشیا چی هست ?

سایتی چیزی داره من برم مطالعه اش کنم

من از جدایی نمی‌ترسم من از تنهایی هم نمی‌ترسم ولی....

درخواست دوستیمو قبول کن

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤