2777
2789
عنوان

عشق نافرجام من😓عشق اولم بود همش مقصر خودم بودم ولی هنوز دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 24 پست

تو هم که شدی حبیب تو لیسانسه ها همش میگفت چرا بمن سلام داد چرا حالمو پرسید 🤣🤣🤣🤣

من ۱۶ سالگی هنوز دمپایی هامو لنگه لنگه میپوشیدم شما چجوری وقت کردین عاشق بشید فارق بشید دوباره رجوع کنید بهم😐😐😐

دل بکن از این بچه بازیا . هنوز اول زندگیتی خودتو درگیر این مسائل نکن. وقتی عقلت کامل شد انسان پخته ای شدی جفتت هم میاد تو زندگیت عزیزم

تو هم که شدی حبیب تو لیسانسه ها همش میگفت چرا بمن سلام داد چرا حالمو پرسید 🤣🤣🤣🤣 من ۱۶ سالگی هنو ...

خخ

اخه وقتی اوندن محلمون از همون اول که دیدمش عاشقش شدم☹میدونم کسی حرفمو باور نمیکنه فک میکنه بچه بازیه ولی دله دیگه

ینی میگی برم سراغش خودمو کوچیک کردم؟

به آینده هنوز امید دارم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب سوالتو بدم من بودم دیگه قبولت نمیکردم  چون کسی که یکبار منو فروخته به یکی بهتر و رفته باز ...

خودمم همین حسو دارم😓بهش بد کردم

به آینده هنوز امید دارم💜

احتمالا باهات سرد برخورد کنه و ردت کنه بدتر روحیت خراب میشه این رابطه رو تموم شده حساب کن مطمعنم بازم پسره خوب پیدا میشه خودتم طرفتو آنالیز کن نزار سو استفاده کنن

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

احتمالا باهات سرد برخورد کنه و ردت کنه بدتر روحیت خراب میشه این رابطه رو تموم شده حساب کن مطمعنم باز ...

فک کنم بهترین کار همین باشه💔

به آینده هنوز امید دارم💜
بزار زندگیشو کنه با عشق جدیدش چون تو بهش بد کردی اگ دوسش داری بزار خوش باشه

راس میگی نباید خودخواه باشم ولی باید ازش طلب بخشش کنم‌ چون خیلی اسیب دیدم دقیقا اون بلایی که سرش اوردم سرم اومد چن بار..

مطمعن دارم تقاص میدم اگه ببخشتم شاید این بدبیاریام تموم شه

به آینده هنوز امید دارم💜