2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی واجبه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
۴ ساعت یبار بهش تب بر بده دمای معمولی بدن حدودا ۳۶.۵ هست ۳۷ یا ۳۸ خطرناک نیست.ولی مشخصه دمای بدن ب ...

ممنون ولی منظورم این بود که برام خیلی مهمه حتما بیاید استرس دارم بد نوشتم

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم میدم

نگران نباش پس یکم پاشویش کن پسر منم موقع تبش فقط شکم و پس کله ش داغ میشه دست و پاش یخه ولی پاشویه کن اگ تب داره سریع میاد پایین

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
نگران نباش پس یکم پاشویش کن پسر منم موقع تبش فقط شکم و پس کله ش داغ میشه دست و پاش یخه ولی پاشویه کن ...

پاشویه میکنم ولی وقتی برمیدارم  دوباره گرم میشه الان نیم ساعتی میشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ممنون ولی منظورم این بود که برام خیلی مهمه حتما بیاید استرس دارم بد نوشتم

استرس برای چی.تازه اول کاری استرست واسه اونه

منم بچه کوچیک دارم‌.استرس ها همش بیخوده

مرتب بهش استامینوفن بده.هر وقت دیدی با دادن استامینوفن تب پایین نمیاد سریع شیاف بذار

همیشه تو یخچالت استامینوفن و شیاف بچه داشته باش.مخصوصا که فصل سرما داره می رسه

پاشویه میکنم ولی وقتی برمیدارم  دوباره گرم میشه الان نیم ساعتی میشه

خب هر نیم ساعت پاشویه کن پاشو پاکن ک لرز نکنه تبش زیاد بالا نیس نگران نباش میفهمم حالتو منم اینجوری ام

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان