2777
2789

من هم روزی دخترکی بودم با یک دنیا رویاهای زیبا با کلی آرزوهای قشنگ.. روزگاری آن‌قدر بااعتماد بنفس بودم که خود را محتاج شخص دومی نمی‌دانستم.. که گمان می‌کردم خودم به تنهایی تمام مشکلاتم را پشت سر می‌گذارم و پله‌های موفقیت را یکی پس‌از دیگری بالا خواهم رفت.. اما شما ای پدر عزیزم ای مادر مهربانم مرا از دنیای زیبایم جدا کردید مرا به دنیایی از جنس نیاز هل دادید و درگو‌شم نجوا کردید که تو بدون او هیچی.. که تو ازپسِ خودت برنمی‌آیی!! و باید یکی سایه‌ی سرت بشود...! 😔

هرچقدر تقلا زدم که اشتباه می‌کنید فرصت بدهید تا خودم را ثابت کنم امانم ندادید... بااشک می‌نویسم.. بافریادی خفه شده در گلو.. شما مرا از دنیای رنگارنگ نوجوانی‌ام به یکباره به دنیایی پراز دلهای سنگی بردید.. تمام تقلاهایم، تمام گریه‌هایم، تمام تلاشم را ندیده گرفتید و زور شما بیشتر از من دخترک بی پناه بود..

عاقبت وقتی دیدید تمام جسم و روانم زیر ضربه‌های ناعدالتی کبود شده به صبوری تشویقم کردید.. به سکوت.. به کمک کردن به زندانبانم که بیشتر ستم کند...!

وقتی گفتم این چه سايه بانی ست چه پشتیبانی که قلبم را تکه تکه می‌کند و هردم با تازیانه ی نامردیش بر زخم‌های بیشمارم نمک می‌پاشد بازهم به سازش دعوتم کردید و دامن کشان مرا ترک کردید.. می‌خواهم بگویم دیگر تمام شدم این دیگر من نیستم.. اینک این منم دخترک جسور و شاد دیروز و زن ترسوی افسرده ی امروز.. اما شما چرا؟ پدر شما بگو چرا ای قهرمان کودکی‌ام .. مادرم ای قلبِ تپنده ی زندگی‌ام.. چطور از من رد شدید.. چطور از من خسته شدید..؟! من ایمان دارم یعنی دلخوشم به این‌که شما از روی ناآگاهی بامن چنین کردید..

حرفی نیست خوشِ حلالتان.. من گذشتم.. الهی که شما خوش باشید..!

حال و روزم را می‌بینید دیگر نه جسم سالمی دارم نه روح و روان سالمی.. من ماندم رویاهای فراموش شده.. من ماندم و آرزوهای غارت شده.. من ماندم و حرف های دلم که با شراب اندوه در گلویم خفه شان کردم..

.

.

.

ازیک روزی به بعد دیگر مبارزه نمی‌کنی تسلیم می‌شوی

از یک روزی به بعد دیگر خسته نمی‌شوی، می‌بُری

از یک روزی به بعد می‌شوی بی توقع ترین آدمِ دنیا

غمگین ترن آدمِ دنیا

تنهاترین آدمِ دنیا

...

دلنوشته# های# #دلنوشته هایِ من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که دلتون شکسته،برام دعا کنین که چند روز دیگه که جواب نهایی کنکور میاد،دانشگاه قبول شده باشم💞 ب ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم ان شاءالله بهترین نتیجه رو بگیری گلم،، مرسی از لطفت 

عزیزدلم. منم این حس رو دارم منتها من خودم انتخاب کردم ازدواج کنم و منتها انتخابم اشتباه بود... من ال ...

عزیزدلم از خدا میخوام تمام مشکلاتت حل بشه و دلت اروم بگیره.. هرکسی ماروترک کنه خدا تنهامون نمیزاره گلم 

برات 14 تا صلوات فرستادم الهی به همین زودی ازاین شرایط سخت بگذری و به ارامش برسی 

عزیزدلم از خدا میخوام تمام مشکلاتت حل بشه و دلت اروم بگیره.. هرکسی ماروترک کنه خدا تنهامون نمیزاره گ ...

مرسی عزیزم انشاءالله شما هم دلت آروم بگیره منم براتون صلوات میفرستم ... خیلی دو سه روزه واقعا حال دلم خرابه