2777
2789
عنوان

خوب نیست آدم انقدر عوضی باشه

144 بازدید | 13 پست

بیاید انقدر کثیف نباشیم 

اومدیم نی نی سایت که دور هم باشیم و اگر مشکلی سوالی و... بود بتونیم از هم دوستانه راهنمایی بگیریم

ولی یه عده اینجا خوب دارن کاسبی میکنن 

واسه یکی از نزدیکانم یه مشکل پیش اومد در حد جن زدگی و خیلی حالش خراب بود .شب از خواب میپرید به وضوح جلوش جن رو میدید

من خواستم اینجا مثلا اگر کسی دعانویس خوب سراغ داره معرفی کنه بلکه حال این بنده خدا خوب شه

اما یکی الکی شماره ی خودشو داد گفت این عالی ترین دعانویس شهر هست .وقتی کارشو ببینی فقط دعام میکنی و...

وقتی پولو زدیم بلاک کرد و تمام و غیب شد

پیگیری کردیم دیدیم خود دختره بود

خب خدا رو خوش میاد واقعا ؟

از کی انقدر حروم خوری راحت شد ؟؟؟

سر چه سفره ای نون خوردن بعضیا ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دنبال دعا نویس هستین واقعا انتظار داشتم اخرشم اینجور ساده پول بدین ب کسی

تو این قرن دنبال دعانویس میگردین دقیقا انگار میگین من ب واکسن اعتقاد ندارم😑

اینجور مشکلات مشکلاته شدید عصبی یا روحیه

از پیاماش اسکرین بگیر بذار که دیگه کسیو گول نزنه

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
تا وقتی مردم ساده باشن حروم خوری هم راحته تا وقتی دنبال رمال و جنگیر و دعانویس هستید انتظار دیگه ند ...

هر دعا گرفتنی بد نیست 

وقتی یکی میره برات جادو میگیره که به خاک سیاه بشینی و تو میخای فقط اون رو رفع کنی و باطل شه عیب نیست 

عیب رو اون حیوونایی دارن که با زندگی بقیه بازی میکنن

چجوری باهاش حرف زدی متوجه نشدی طرف هیچی حالش نیست الکی پول دادی؟

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚
هر دعا گرفتنی بد نیست  وقتی یکی میره برات جادو میگیره که به خاک سیاه بشینی و تو میخای فقط اون ...

خب دیگه اگر اعتقادتون اینه عواقبشم بپذیرید🙏

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من ی مشکلی داشتم پیش چند تا دعانویس رفتم ولی هیچکدوم کاری نکردن الکی فقط جیبشونو پر کردم ولی یکیشون مشکلمو حل کرد و جالبیش این بود اصلا پولکی نبود مرد باانصافیه خواستی درخواست بده شمارشو بهت بدم هم حضوری میتونی بری پیشش هم زنگ بزنی ج میده