2777
2789
عنوان

عکس رنگی😱🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 65 پست
به نظرم غذاتو بیتر کن به جاش ورزش کن ورزش خیلی خوبه برا فعال شدم تخمدان از رژیمم بهتره اگ پیاده ر ...

اصلا حال ورزشو ندارم به زور تکونم میدن مخصوصا الان همش فکربچه ام افسرده شدم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
پریود طول میکشه ولی درد عکس رنگی فقط وقتیه که ماده حاجب تزریق میکنن یه لحظست

والا یکی از فامیلامون میگفت غش کرده و راست هم میگفت مادرش و همسرش دنبالش بودن زیر بغلشو گرفتن اوردن بیرون

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم غذاتو بیتر کن به جاش ورزش کن ورزش خیلی خوبه برا فعال شدم تخمدان از رژیمم بهتره اگ پیاده ر ...

الان شوهرم دیده توخودمم ناراحتم میگه وایسا سال دیگه همین موقع اگه این وسط نخوابیده بود من بگیربزن 😔

اصلا حال ورزشو ندارم به زور تکونم میدن مخصوصا الان همش فکربچه ام افسرده شدم

بد تره عزیزم

به خدا اینجوری دیر نتیجه میگیری خدای نکرده

این راهیه ک من رفتم

من فکر میکردم بخوابم و استراحت کنم و فقط هیچی نخورم زودجواب میگیرم

اما اینجوری فقط ضعیف میشی

به خاطر مادر شدن ورزش کن

منم خیلی زرنگ نیستم فقط به این انگیزه میرم ورزش

عزیز دلم به خدا مثل خواهرمی

ورزش و تحرک خیلی برات مفیده جای این همه قرص

منم تازه فهمیدم و دارم ورزش میکنم

یکی دو هفته است ورزش شروع کردم  چند روزه ک دارم تاثیرشو میبینم

تخمدانام درد میکنه و هی نبض محکم میزنه

دکترم گفت نشونه خوبیه و دارن فعال میشن و دردشم به خاطر کیستات هست ک دفه بشه کمتر میشه

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
والا یکی از فامیلامون میگفت غش کرده و راست هم میگفت مادرش و همسرش دنبالش بودن زیر بغلشو گرفتن اوردن ...

نه دیگه در این حد نیست من تازه یکی از لوله هام بسته بود با شدت دو بار حاجب زد که باز شه نشد 

الان شوهرم دیده توخودمم ناراحتم میگه وایسا سال دیگه همین موقع اگه این وسط نخوابیده بود من بگیربزن 😔

وای دقیقا پارسال خودمی

ببین استرس و افسردگی برات سمه

تجربه خودمو برات میگم

من با یکی از فامیلامون باهم شروع کردیم اقدام ب بارداری

من ۸۳ بودم اون ۹۵

فرقمون این بود اون بی خیال بود و ورزش میکرد رو تردمیل و رژیم نداشت اصلا

من از شدت استرس شب و روز نداشتم و افسرده بودم و همش به خیال این ک اقدام کردم و الان حاملم استراحت میکردم و رژیم خیلی سخت داشتم ک نون و ماکارونی و سیب زمینی و برنج اصلا نمیخوردم و فقط میوه و سبزیجات و پروتین خیلی کم

اون الان بچش یک هفته است ک به دنیا اومده ماشاءلله

من اینجوری نشستم تو حسرت و تازه فهمیدم استرس چقد بده و باید ورزش کنم و شاد باشم

نه دیگه در این حد نیست من تازه یکی از لوله هام بسته بود با شدت دو بار حاجب زد که باز شه نشد 

آخی

چند وقته اقدامی؟

اره حق باتوعه عزیزم 

تازه اون فامیلمون ک تعریف کردم اصلا هم وزن کم نکرد فقط ورزش خیلی میکرد چندماه

تازه شوهرشم مشکل داشت واریکوسل عمل کرده بود

تو بارداریش وزنش از ۹۵ رسید به ۱۱۰

ولی خدارو شکر بچش سالم به دنیا اومد و الحمدلله الان دوتاشون خوبن انقدرهم پسرش ناز و خوشگله رفتم دیدمش دلم ضعف رفت

منم تصمیم گرفتم ورزش کنم

تازه من شوهرم سالمه مشکلی نداره

بودم عزیزم حرف چند سال پیشه الان دارم جدا میشم خدا میدونست بهم بچه نمیداد

آخی

ببخش عزیزم متاسف شدم😔

همیشه آخرش خوبه

اگ خوب نیست بدون هنوز آخرش نیست

آخی ببخش عزیزم متاسف شدم😔 همیشه آخرش خوبه اگ خوب نیست بدون هنوز آخرش نیست

نه خواهش میکنم عزیزم سرنوشت هرکی یه جوره ناراضی نیستم زندگیمو دست خدا سپردم هرچی خودش مصلحت میدونه عزیزم انشالله خدا به زودی دامنتو سبز کنه دلتو شاد کنه

تازه اون فامیلمون ک تعریف کردم اصلا هم وزن کم نکرد فقط ورزش خیلی میکرد چندماه تازه شوهرشم مشکل داشت ...

منم ازفردا شروع میکنم عزیزم حق باتوعه ازنیم ساعت شروع میکنم

وای دقیقا پارسال خودمی ببین استرس و افسردگی برات سمه تجربه خودمو برات میگم من با یکی از ...

من دکتر گفت قول میدم ۵ کیلو کم کنی ناخداگاه باردارشی 

نه خواهش میکنم عزیزم سرنوشت هرکی یه جوره ناراضی نیستم زندگیمو دست خدا سپردم هرچی خودش مصلحت میدونه ع ...

عزیز دلمی

از صمیم قلبم براتوبهترین هارو ارزو میکنم

ان شاءلله انقد خوشبختتت بشی که این روز هارو به یادتم نیاری😍🤍🤍🤍🤍