2777
2789
عنوان

عکس رنگی😱🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 65 پست
عوارض بیهوشی چی؟

اون یه ذره بیهوشی عوارض نداره که. من ک کارم طول کشید اندازه 3 تا مریض بیهوشی گرفتم بعدش اصلا عوارض نداشتم. من ک اصلا جرات انجامش بدون بیهوشی نداشتم. باید ببینی آستانه تحملت چطوره.برا بعضیا دردش کمه بعضیا زیاد

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یه ذره بیهوشی عوارض نداره که. من ک کارم طول کشید اندازه 3 تا مریض بیهوشی گرفتم بعدش اصلا عوارض ن ...

آره یکی از آشناهامونم گفت با بیهوشی خیلی راحت بوده

ولی اونایی ک به امید مسکن رفتن پدرشون دراومده

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
یک سال و نیم حدودا

من ۳ماهه اقدامم ازماه بعد متفورمین ولتروزول میخورم روز ۱۲ برم سونو هرجورازمایشیم دادیم جفتمونم سالمیم ولی این ماه رفتم برا امتحان سونوگفت فولی غالب نداری وسراضافه وزنته یا وزن کم کن یا قرص بخورمن جفتشو انجام میدم

تیکرتولد دو سالگی پسرمامانه🥰
قرص متفورمین ولتروزول داده بهت جواب نداده؟

نه

پنج ماه مدروکسی پرژسترون خوردم

این قرصا و آمپولا میگن اگ جواب نده بدتر کیست میشه منم ک سرشار از کیست های ریزم😔

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
آره یکی از آشناهامونم گفت با بیهوشی خیلی راحت بوده ولی اونایی ک به امید مسکن رفتن پدرشون دراومده

بعضیا راحتن بعضیا ن درد دارن. مخصوصا اگ لوله ها بسته باشه دردش خیلی شدیده. زودتر برو انجام بده ک اگ لوله ها بستن، باز بشه 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️

به هر حال جزو مراحل درمانت محسوب میشه و باید انجام بدی اگر دکترت تشخیص داده 

درد هم داره ولی ظاهرا با بیهوشی هم میشه 

من سالها پیش رادیولوژی کاخ تهران انجام دادم 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من ۳ماهه اقدامم ازماه بعد متفورمین ولتروزول میخورم روز ۱۲ برم سونو هرجورازمایشیم دادیم جفتمونم سالمی ...

چقد اضافه داری

من خیلی اضافه دارم حدود پونزده کیلو 

ک دارم با جون کندن کم میکنم

نه پنج ماه مدروکسی پرژسترون خوردم این قرصا و آمپولا میگن اگ جواب نده بدتر کیست میشه منم ک سرشار از ...

من شنیدم تا ۳ماه باید جواب بده من از مهرمصرف میکنم الان که متفورمین وروزی ۲ تا میخورم ۳۰ این ماهم پری بشم از ۳تا۷ لتروزول میخورم برم سونو روز۱۲ که امپول بده ازادشه واقدام کنم ببینم مهریا ابان یا آذرباید بشه بااین قرصا چون شنیدم ۳ماهس ته تهش

به هر حال جزو مراحل درمانت محسوب میشه و باید انجام بدی اگر دکترت تشخیص داده  درد هم داره ولی ظ ...

تاثیر داشت؟

چقد اضافه داری من خیلی اضافه دارم حدود پونزده کیلو  ک دارم با جون کندن کم میکنم

من برنج ونون و نشاسته وقندو شکر گذاشتم کنار تازه ۱۵ روزه 

من شنیدم تا ۳ماه باید جواب بده من از مهرمصرف میکنم الان که متفورمین وروزی ۲ تا میخورم ۳۰ این ماهم پر ...

منظورت کلومیفن و ایناست ک تا سه ماه ج میده؟

منم متقورمین یک ماه و نیمه میخورم روزی سه تا