2777
2789

پارسال کرونا گرفتم حس بویایم کامل برنگشته میفهمم ی بویی میاد ولی نمیتونم تشخیص بدم بوی چیه سرکه پیاز سیر و میفهمم فقط بقیه بوهارو عین هم میفهمم بوی دسشویی و عطر و یکی میفهمم😐😂 چیکار کنم به نظرتون کسی اینجوری بوده

من حس چشاییم مث روز اول نشده خییییلی قوی بود هر چی میخوردم تک تک ادویه هاشو میفهمیدم دیگه اینجوری نیس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمیدون درس میشه یا همینجوری میمونه

مال منم ی سال گذشته🤕

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مال منم ی سال گذشته🤕

یعنی برنمیگرده?😳😳

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یعنی برنمیگرده?😳😳

نمیدونم 

مال من برگشته ها ولی مث قبل نیس

منم نمیدون درس میشه یا همینجوری میمونه

والله نمیدونم برا شما جواب میده یا نه

امتحان کن ضرر نداره

چند بار با غذا سیر خام نوشجان کن

قهوه هم خوبه

لیمو ترش

برا ما جواب داده

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
والله نمیدونم برا شما جواب میده یا نه امتحان کن ضرر نداره چند بار با غذا سیر خام نوشجان کن قهو ...

میخورم سیر با ماست تا همین قدریشم با اونا درس شد ولی مث قبل نیست مثلا قبلا دارچین و گل مینداختم تو چایی الان میندازم بشو نمیفهمم

والله نمیدونم برا شما جواب میده یا نه امتحان کن ضرر نداره چند بار با غذا سیر خام نوشجان کن قهو ...

همسرم اول بویایی شو از دست داد

بعد دو هفته تقریبا

بوی بد حس میکرد خیلی اذیت بود

همین قهوه و سیر خام حالش خوب کرد

البته بالای سرش 

جایی که موقع نوزادی نرمه

رو روغن مالیدم چند بار

میخورم سیر با ماست تا همین قدریشم با اونا درس شد ولی مث قبل نیست مثلا قبلا دارچین و گل مینداختم تو چ ...

با ماست میخوری

چند بار بدون ماست  با غذا بخور 

همسرم اول بویایی شو از دست داد بعد دو هفته تقریبا بوی بد حس میکرد خیلی اذیت بود همین قهوه و سیر خ ...

منم همینطور بودم یه مدت فقط بوی فاضلاب میفهمیدم همه چیو الانم بعضی بوهارو میفهمم ن کامل چه روغنی

منم همینطور بودم یه مدت فقط بوی فاضلاب میفهمیدم همه چیو الانم بعضی بوهارو میفهمم ن کامل چه روغنی

من بنفشه داشتم 

زیتون سیاه دونه هم خوبه