2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید به خدا توکل کنه 

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

اگه من بودم

چند تا درخت میکاشتم

به چندتا خیریه کمک میکردم

میرفتم مسافرت بدون فکر به این که پولام تموم میشه 

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
می تونم راه برم ؟ قدم بزنم ؟

خودتی عزیزم؟

احساس میکنم بغض داری 

خیلی ناراحت شدم برات دعا میکنم منم مریضم سرطان نیس ولی خب درمان نداره یا سخته 

درکت میکنم 

اگه درد نداری اره میتونی راه بری و قدم بزنی و به هیچ چی فکر نکنی 

زبونم لال اگه چاره ای نباشه دیگه بد یا خوب دنیا تموم داره میشه سعی کن برا ارامش خودت کار خیر کنی یا قران بخونی و نماز بخونی

خدا رو دوست دارم

من باشم از همه حلالیت میطلبم بعد کتاب های که دوست دارم و میخونم.و اینکه از نزدیکانم میخوام منو ببرن کنار دریا یا یه جایی سر سبز ولی از رحمت خدا نا امید نمیشم.

من کسیو دیدم که به لحظات اخر عمرش رسیده بود نابود نابود ولی یه دفه بدنش به درمان جواب داد و الان بیست ساله داره زندگی میکنه و یه بچه هم اورد