سلام دوستان من ی ازدواج سنتی داشتم جفتمون مجردیایی خوب و گرشوری داشتیم اما بعد عروسی فهمیدم شوهرم بشدت عصبی و بددهنه و میل جنسی 0 انقدر دعوا کردیم باهم که دیگه همه خسته شده بودن از دستمون ناخواسته بچه دار شدیم روزی نیست دعوا نکنیم خسیس هم هست دوستم داره اما من ازش متنفر شدم میخوام سر بتنش نباشه تنها حسن خوبش خانواده خوب و دست و دلبازشن اصلا دستش بهم میخوره چندشم میشه باهاش ی کلامم حرف نمیزنم همش میگه تو عقده ای هست غر میزنی زن مهربونی نیستی فکر میکنی همه زندگی سکسه ولی لباس اتو نکنم خونه تمیز نکنم غذا نگزمم چیزی نمیگه اصلا من چیکار کنم اصلا به طلاق نمیخوام فکر کنم چون بچه این وسط گناه داره راهنماییم کنید
چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی)
و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسید😃💢خداوند می بیند و می پوشاند.مردم نمی بینند و فریاد می زنند .آنچه در فهم تو آید ،آن بود مفهوم تو... حالا که امضامو خوندی واسه حاجت دلم یه صلوات بفرست😚حدیث داریم اگر برای یه نفر دعا کنی خدا حاجت خودتو زودتر از اون میده🙃من کاربر ۵ ساله هستم ✌️فقط میتونم بگم سعی کنید تو تاپیک های منفی نرید چون روتون تاثیر میزاره😑و پر بازدیدش نکنید😒چون بعضیا فقط رمان مینویسن برای پر بازدید شدن😒😑تو تاپیک های پشم ریزون حتما تگم کنید😁تو تاپیک هاتون سعی میکنم بهترین راه حل پیشنهاد بدم🙏😌
خداروشکر ک ب طلاق فکرنمیکنی و بفکر بچتی 😐رو خودت کارکن تلاش کن ک دوسشداشته باشی مطمئن باش اوضاع خوب میشه اون بچه هم چ طلاق واقعی چ طلاق عاطفی درهرصورت آسیب میبینه پس برای بچت تلاش کن