2777
2789
عنوان

گوشی شیائومیم در حال غیر فعال شدن

145 بازدید | 13 پست

بعد از خبرهای غیر فعال شدن گوشی های شیائومی از دیروز گوشیم با مشکل تاریک شدن صفحه شد بغیر اینکه امروز صبح صفحه گوشی خود به خود تاریک شد و هنگ کرد با اینکه از قبل گوشیم همچین مشکلی نداشت و تازه هم تو اینستا که بودم دیدم خود به خود صحفه اش در حال تاریک شدن بود می‌خوام بدونم اینایی که شیائومی دارن هم مثل من همچین مشکلی دارن یا فقط خودم اینطورم، گوشیم حافظه هم داره.

چندوقته خریدیش . نه گوشی من همچنین مشکلی نداره بعدم اروم تاریک شه فکرنکنم ربط داشته باشه گوشیت خراب شده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خبرشو خوندم گفتن یه طرح بوده برای تحقیقات که ببینن گوشی قاچاق از سمت اروپا رو بررسی کنن و تموم شد ...

اهان اینو نمیدونستم آخه موقعی که تنظیماتش بهم خورد تو همون روزی که اون خبرها رو اعلام کردن برا همین یهو نگران شدم و الان درست شده

چندوقته خریدیش . نه گوشی من همچنین مشکلی نداره بعدم اروم تاریک شه فکرنکنم ربط داشته باشه گوشیت خراب ...

حدود هشت ماه که گرفتمش و بردم تنظیمش کنن برام گفتن گوشیتون مشکل خاصی نداره فقط یه سری تنظیماتش بهم خورده که درست میشه و الانم شد