2777
2789

بچا من مشکل ارثی داشتم.تیکه برداری از پوست سر و یه عالمه ازمایش از بدنم انجام دادم.پیش بهترین دکترا رفتم .مزو تراپی هم انجام دادم .پنج ساله دنبال درمان میگشتم.همه جور شامپو و روغن تراپی انجام دادم.از حنا و تخم مرغ هم چیزی عایدم نشد که نشد.

اما سه ماه پیش با نظر دکتر متخصص پوست prpرو شروع کردم.

ماهی یه جلسه که تقریبا ۷۵۰تومن هزینش میشد.

نتیجه ش باور نکردنی بود.

بعد از سه ماه (ینی سه جلسه)ریزش مو کامل قطع شد .

الانم عکس قبل و بعدش رو میذارم.

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Prpچیکار میکنه؟

نزدیک به بیست سی سی از خون خودت رو میگیرن .بعد از جدا کردن پلاسما ی خونت .همونو به سرت تزریق میکنن .یه روش عالی برای رشد مجدد موها.بدون هیچ عوارضی 

سلام منم ریزش مو ارثی و کم پشتی شدید دارم که جلو موهام خالی واقعا شما نتیجه گرفتین 

اره عزیزم من دیگه طوری بودم هیچ جا روسری از سر برنمیداشتم عارم میومد ...

https://s4.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۱۰۹۱۴_۱۹۵۴۳۱۹۰۵_pcv7.jpg

عالی شده عزیزم مبارکت باشه .فقط یه سوال باید تداوم داشته باشه اینکار چون میگن وقتی دیگه تزریق نکنی باز به حالت قبل برمسگرده

چ جالب نشنیده بودم  مرسی ک گفتی

روشش واقعا عالیه .من خودم هزار تا روش امتحان کردم ولی در عین ناامیدی که رفتم برای پی ار پی جواب داد .

عالی شده عزیزم مبارکت باشه .فقط یه سوال باید تداوم داشته باشه اینکار چون میگن وقتی دیگه تزریق نکنی ب ...

فدای مهربونیت.

بله اول هر ماه یک جلسه میری.

سه ماه مداوم میری.

بعد از اون سه ماه یک جلسه...

بعد میشه شیش ماه یک جلسه...

و بعد سالی یبار