2777
2789

پیشنهاد کهر شده برام ، در موردش هیچ اطلاعی ندارم ولی دوس دارمم قبلش بدونم چی به چیه ، لطفا کسایی که براش کار میکنن اظهار نظر نکنن چون مطمینا تعریف خواهد بود♥️

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا توی شرکت های آرایشی و بهداشتی بودم اسمم نمی‌برم اینجوریه ک تو خودت باید بری مشتری پیدا کنی و محصولاتشون رو بفروشی و هروز جلسه دارن باید باشی من کلی نتم هدر میرفت و مجبور بودم چیزی نگم ی سودی از اون فروش برمیداری من با این وضع بیرون اومدم

(بهترین اتفاق زندگیم 1400/6/25)

والا کل دوستام محصولاتشو استوری میکنن. رفتم خرازی سوزن بگیرم،،،نوار و گوش پاک کن و شیر پاک کن و‌‌‌...ردیف کرد جلوم فروشنده. همه جا لدورا😅😅

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
من قبلا توی شرکت های آرایشی و بهداشتی بودم اسمم نمی‌برم اینجوریه ک تو خودت باید بری مشتری پیدا کنی و ...

درآمدش چطور بود؟

والا کل دوستام محصولاتشو استوری میکنن. رفتم خرازی سوزن بگیرم،،،نوار و گوش پاک کن و شیر پاک کن و‌‌‌.. ...

منم زیاد شنیدم کلا نمیددنم کی میخره همه دارن میفروشن

درآمدش چطور بود؟

بستگی ب خودت داره دیگه ک چقد بفروشی درآمد ثابتی نداره همون سودت میشه درآمدت

ولی برای فروش های بالا پورسانت داشت مثلا ا ملیون در ماه میشد سی هزار تومن پورسانتش و حدود دویست و خورده ای سود 

(بهترین اتفاق زندگیم 1400/6/25)
بستگی ب خودت داره دیگه ک چقد بفروشی درآمد ثابتی نداره همون سودت میشه درآمدت ولی برای فروش های بالا ...

پس باید بفروشی این وسطم یه چیزی به تو میرسه ، در کلا بنظرت چطوره ، ارزششو داره وقتم و براش بزارم ؟دانشجو هم هستم نیازم دارم به پولش

الکی مغزتو پرمیکنن درصورتی که همون محصول رو باهمون قیمت میتونی از دیجی کالا و ایلماس بخری و سودی برا ...

ارزششو نداره؟