2777
2789
عنوان

خانما ؟؟؟

144 بازدید | 24 پست

خونم کثیفه جارو برقی نکشیدم بچه ها پفیلا خوردند ریخته رو زمین لباسا رو فرشه خورده تراشای بچم هم ریخته رو زمین آشپزخونه دیوارا روغن پاشیده شیر رو گاز سر رفته فقط شام گذاشتم اون الکی درست کردم یه لوبیا پلوی ساده اتاق بچه هام به هم ریخته است گلای تو حیاطو آب ندادم حوض برگ ریخته توش آبش کثیفه میوه هام نشسته است مرغ و گوشت پاک نکردم سبزی پاک نکردم ،،،،،، خدا بهم صبر بده 😥😢😭

منم نامرتبه همه جا خونه م

پايه اى باهم پاشيم؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره

اول كدومو انجام بديم؟؟؟؟

جارو

گاز تميز كنيم

يا گردگيرى؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

ب بچه ها بگو وسیله هارو از زمین بردارن فرشارو بتکون‌وسط فقط وسطش رو جارو کشی کن .

مرغ و گوشت رو بذار یخچال .

گاز رو ی کف الکی بزن بذار شیرش نرم بشه تا اون نرم بشه  دوارو کف بزن و هردورو با هم دستمال بکش .

و....

کلا ی ساعت  ی ساعت و نیم کاره پاشو .

حیاطم همسرت اومد تا تو جارو کنی و گل اب بدی بگو حوض رو تمیز کنه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

قوی باش ارادتو جمع کن اول از آشپز خونت شروع کن تمیز کن بعد حال بعد حیات

من یه دختر 15 سالم که کل اینکارارو نظافت خونه با منه مادرم شاغله ظهر میاد استراحت میکنه تا عصر بعد اونم به مادربزرگم سر میزنه قوی باش الان میدونم داری به خودت میگی یه دختر بچس حرفاش به درد نمیخوره ولی بدون منم مثل شما فکر کردم به خونه نداشتنمون پا به پای مامان بابام فکر کردم به بدبختی ها 

🫱🏽‍🫲🏻be yourself