2777
2789
عنوان

نی نی یار منو بترکون

156 بازدید | 22 پست

بچه ها من فقط تونستم نی نی یار شبو تگ کنم شما م میشه تگ کنین 😅

سلام نی نی یار جان لطفا منو لغو کن 

ممنونم ازت 

@نی_نی_یار_شب  

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

اول نوعش رو انتخاب کن نارنجک بمب آرپی جی نارنجک 

روشهای قدیمی هم هست مثل ککتل مولوتف ترقه هم هست نمیترکی فقط چند وقتی نمیتونی آفتابی بشی انتخاب با شماست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول نوعش رو انتخاب کن نارنجک بمب آرپی جی نارنجک  روشهای قدیمی هم هست مثل ککتل مولوتف ترقه هم ه ...

میخوام برم دیگه نیام 😂😂👍

تگ کن نی نی یارو😘

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

میخوام برم دیگه نیام 😂😂👍 تگ کن نی نی یارو😘

چشم

@نی_نی_یار_5

سلام دوست مون میخان برن دیگه ما رو دوست نداره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

😂😂ممنون عزیزم ،شما همه عشق منین 

قزبونت

جانم چرا تگش میکنی ؟ پاک کن پستتو  تاریخ تاپیکو ببین کی زده شده؟😂

😅😅😉😉

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

جانم چرا تگش میکنی ؟ پاک کن پستتو  تاریخ تاپیکو ببین کی زده شده؟😂

قفل کن تاپیکو عزیزم

فردا لینکشو بذار خصوصی نی نی یار یک حذفش کنن😁

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

@ازسارابپرس     سلام عزیزم ازت سوال داشتم  اگه برای حذف تاپیک هام از دوستام بخوام ...

سلام

درخواست گزارش ۱۴ روز تعلیقی برای شما داره.

ممکنه دوستانتون هم تعلیق بشن.

🟣 البته به زمان گزارش زدن هم ربط داره. ممکنه گزارش بزنن اما آن ساعت نی نی یار نبینه و... هیچ اتفاقی نیفته.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.