یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جانم چرا تگش میکنی ؟ پاک کن پستتو تاریخ تاپیکو ببین کی زده شده؟😂
😅😅😉😉
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
جانم چرا تگش میکنی ؟ پاک کن پستتو تاریخ تاپیکو ببین کی زده شده؟😂
قفل کن تاپیکو عزیزم
فردا لینکشو بذار خصوصی نی نی یار یک حذفش کنن😁
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
@ازسارابپرس سلام عزیزم ازت سوال داشتم اگه برای حذف تاپیک هام از دوستام بخوام ...
سلام
درخواست گزارش ۱۴ روز تعلیقی برای شما داره.
ممکنه دوستانتون هم تعلیق بشن.
🟣 البته به زمان گزارش زدن هم ربط داره. ممکنه گزارش بزنن اما آن ساعت نی نی یار نبینه و... هیچ اتفاقی نیفته.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.