2777
2789

من شنبه وقت گرفتم کلینیک نور کرج ولی خیلی استرس دارم چون از لنز طبی رنگی استفاده کردم میترسم قرنیه نازک شده باشه کسی تا حالا با قرنیه نازک عمل کرده و میشه اسم دکترش بگه ؟ممنون میشم ازتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش عکس میگیرن و معاینه میکنن مشکل داشته باشه عمل نمیکنن چند نفر هم بودن که از لنز استفاده میکردن ...

خیلی استرس دارم خدا کنه عمل کنن شماره چشمم خیلی بالاس

من از لنز استفاده میکردم یه سالم هست عمل کردم مشکلی نبود از دکترم پرسیدم گفت لنز قرنیه رو نازک نمیکنه ،بعدشم عکس قبل از عمل معلوم میشه نازک هست یانه

زندگی یعنی نخواسته به دنیاآمدن ،عاشقانه زیستن،مخفیانه گریستن و عاقبت در حسرت آنچه دل میخواهد و منطق نمی پذیرد سوختن......
دکترمعصومی من شهرستانم عزیزم

واقعا کارش بی نظیر بود دردهای بعد از عمل هم که میگفتن اصلا نداشتم مسکن هایی که داده همونجوری موندنخوردم اصلا

زندگی یعنی نخواسته به دنیاآمدن ،عاشقانه زیستن،مخفیانه گریستن و عاقبت در حسرت آنچه دل میخواهد و منطق نمی پذیرد سوختن......
چه حیف ای کاش میتونستم برم پیش ایشون 

شما تهران زندگی میکنین؟