2777
2789
عنوان

علت تشکیل نشدن قلب چیه

684 بازدید | 43 پست

سلام من قبلا سه تا جنین سالم رو تا پنج ماه بردم و با زایمان زودرس سقط شدن

الان نه هفتمه ولی جنین شش هفتشه و قلب نداره دکتر گفت سقط کنم ولی خودم میخوام یه هفته دیگه صبر کنم ،

بعد اینکه سقط شد کی میتونم اقدام کنم و دلیل این اتفاق چیه همش میترسم خدانکرده باز تکرار شه ،

درضمن این بارداریم انوکسا و اسپرین و لوتیروکسین هم مصرف میکردم و فولیک اسید .

لک اینا هم بارداری های قبلی داشتم ولی الان ندارم 

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

ازمایش ژنتیک دادی عکس رنگی از رحم جی؟ من ۵ بار اینطوری شدم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژنتیکی چک کنید خودتون هم خودت هم شوهرت

طبعت سرد نیست؟ 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

وای چقدر سقط کردی چقدر سخت 

حتما برو زیر نظر یه دکتر خوب 

خواهر منم دو بار سقط داشته که رفت ازمایش ژنتیک داد مشکلی نبود حالا زیر نظر دکتر میخواد بزاره برای بارداری 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
سپتوم داشتم عمل کردم .ژنتیک نه

خب از همون بوده دیگ عزیزم منم سپتوم داشتم عمل کردم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

الان حالت های بارداریت چیه؟؟؟ به نظرم ۲ هفته دیگه هم صبر کن شاید تشکیل شد

من ویار شدید نداشتم هیچکدوم فقط معده درد و یکم حالت شبیه تهوع

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟