عزیزم گندمتو بریز تو آسیاب یکم دیرتر بشه که سوپت جا افتاده بشه........من سوپ کندم رو مخلوط با چیزای دیگه درست میکنم......آش گندم هم میپزم........اونم دستور جدا داره
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
عزیر دلم ......ببین من یه روش میگم بعد دیگه موادشو خودت کم و زیاد کن.......یک قاشق غذا خوری گندم....یک قاشق غذاخوری جو.....یک قاشق غذا خوری برنج یا خرده برنج......یک عدد هویج.....چندتا دونه نخود فرنگی......یک قاشق غذا خوری اگه......یک قاشق غذا خوری عدس.......کمی گوشت چرخ کرده......یک عدد ران مرغ( می تونید فقط گوشت چرخ کرده باشه.....یا فقط ران مرغ) عزیزم اینا موادی هست که من میریزم......برای سبزی هم فقط جعفری و کمی گشنیز ........ سوپم رو شل درست میکنم آخرهای پخت کمی رشته سوپی هم اضافه میکنم
«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!» و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️ ️
ببین من پیاز رو خرد میکنم دوتا بزرگ........با روغن تفت میدم.....یکم سبک شد یکم رب اضافه میکنم و تفت میدم تا رنگ باز کنه بعد گوشت چرخ کرده یا مرغ رو اضافه میکنم با پیاز و رب تفت میدم......نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه هم اضافه میکنم......یکم تفت خورد مواد بالا رو اضافه میکنم همه رو باهم میریزم .......روش اب میریزم میذارم بپزه کامل.......اگه مرغ تو سوپ باشه وقتی پخت درمیاره ریش ریش میکنم.......باز میریزم قاطی سوپم.......بعد نمی ذارم زیاد سفت بشه آخرهای پخت یکم رشته سوپی اضافه میکنم......وقتی رشته هم پخت سبزی سوپی و ابلیمو تازه .........میذارم چندتا جوش بخوره وووو..........تمام
اگه هم مخلفات بالا رو دوست نداری میخوایی فقط گندم باشه......همونوپیاز رو با رب تفت بده.....با گوشت چرخ کرده یا ران مرغ ( من هر دو رو میریزم چون خوشمزه تر میشه.....از هر کدوم یکم).....هویج هم کمی خرد کن قاطی گوشت و مرغ یکم تفت بده .....با نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه......خرده برنجت هم اگه دوست داشتی اضافه کن.....خوبه لعاب میده.......بذار جا بیوفته آخر دفعه هم جعفری خرد شده و ابلیموتو اضافه کن