2777
2789
عنوان

اپیلاسیون خراب (کمک لطفا)

149 بازدید | 15 پست

سلام نوار اپیلاسیون خریدم ۱۶۹هزارتومن🤦

اشتباه کردم واقعا 

درست نمیکنه

شایداشتباه میزنم نمیکنه !

کسی استفاده کرده؟ راهنماییم کنه

لطفااااااااا 

اینهمه پول دادم حالااینطوریه🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا ندیدم ولی با توجه به ۱۶۹ تومن خب نباید خراب باشه شاید بلد نیستی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

169 تومنن/:کاش رو همین پولا ی مبلغی میزاشتی برات خودشون اپلاسیون کنن

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

۱۶۹ برای این پد😐اینا که ارزونترن 

ولی تقریبا کارتو راه میندازه باید موم رو که زدی موافق با جهت مو بزنی و موم خیلی زیادی نزنی به اندازه

بعد پد رو جهت مخالف مو بزار روش و سریع بکشش چون یواش بکشی هم دردت میگیره هم قرمز یا کبود میشه

باشه الان امتحان میکنم من خودم انجام میدم  کس دیگه بزنه بهتر نیست؟

نه منم خودم انجام میدم بهتره 

البته اگه دردشو نمیتونی تحمل کنی بده کس دیگه ای برات انجام بده چون اونجوری دردش کمتره

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
169 تومنن/:کاش رو همین پولا ی مبلغی میزاشتی برات خودشون اپلاسیون کنن

آره بخدا

از داروخونه گرفتم

مشهد داروخونه کنار درمانگاه چمران

وقتی اومدم قیمت تو دجی کالا دیدم

اعصابم بهم ریخت

تودجی ۱۶ت۴۰ت گرونش۸۰ت بود

من کل بدن بجز بکینی میرم پیش یکی ۶۷یا۷۶میگیره ازم ایندفعه گفتم بزار خودم بزنم🤦

آره بخدا از داروخونه گرفتم مشهد داروخونه کنار درمانگاه چمران وقتی اومدم قیمت تو دجی کالا دیدم اع ...

آخی عزیزم عیبی نداره دیگه ی تجربه میشه واست😁

دفعه بعدی خودت نزن برو بیرون برات انجام بدن

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

باید با دستت گرمش کنی بعد بچسبونی  ی قوطی میگرفتی ۲۰ تومن واس دوماهتم میکشید میزدی دیگ😐

چندسال پیش یه قوطی موم سرد گرفتم اونم نکند😐

این که شما میگی چجوریه.روشش؟

چندسال پیش یه قوطی موم سرد گرفتم اونم نکند😐 این که شما میگی چجوریه.روشش؟

من چون دستگاه و ماکروفر ندارم

با کاردک یا چاقو ی کمو میریزم تو کاسه استیل میزارم رو بخار کتری اب جوش بیاد با بخار اب میشه

بعد با چوب بستنی میکشم روموها و کاغذ میچسبونم

راحت درمیاد چن ساله خودم انجام میدم زیر بغلم خودم میزنم

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹