2777
2789
عنوان

موش اومد خونمون

127 بازدید | 9 پست

دوروز قبل موش اومد خونمون خیلی ترسیدم کل وسایلمو از خونه بردم بیرون ولی هیچ ندیدم توشون شوهرم میگفت اشتباهی دیدم 

با کلی اسرار چند جای خونه رو چسب موش گذاشت دوروز تمام من خواب و خوراک نداشتم میترسیدم حتی پامو بزارم رو زمین 

امروز صبح بالاخره گیر افتاد 

خداروشکر شوهرم خونه بود و هنوز نرفته بود سرکار وگرنه خودم از ترس سکته میکردم 

احساس میکنم آرامش به خونه برگشته 

🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ترس نداره کا

از ترس گریه ام گرفته بود وقتی فهمیدم 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
خداروشکر

اره واقعا شکرش که گیر افتاد 

ما که هرچی چسب میذاشتیم ناکس انگار میفهمید از بغلش رد میشد اخری تله گذاشتم زدم نت دیدیم نوشته خیار بزنی داخل سیمش خیار اولی رو خورده بود رفته بود😂 ولی دومی نصف شب گیر افتاد

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
ما که هرچی چسب میذاشتیم ناکس انگار میفهمید از بغلش رد میشد اخری تله گذاشتم زدم نت دیدیم نوشته خیار ب ...

خیار بوی زیادی داره بخاطر همونه 

من پفک گذاشتم گیر افتاد 

خیار بوی زیادی داره بخاطر همونه  من پفک گذاشتم گیر افتاد

همون بخاطر بوش میگفت خوبه خیار اولی رو راحت خورد رف چون همون ضامن داخل هست که باید خیار بذاری یا هرچیز دیکه بزنی خیلی سفت کشیده بودم اصلا تکون نخورده بود سری دوم ضامن شل کشیدم گیر افتاد

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
همون بخاطر بوش میگفت خوبه خیار اولی رو راحت خورد رف چون همون ضامن داخل هست که باید خیار بذاری یا هرچ ...

منم دیدم مامان بزرگم از اونا تو انباری شون داره ولی خودم استفاده نکردم 

اولین بار بود این قضیه پیش اومده 

خاک توسر از تو ماشین لباسشویی اومده بود