2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 13714 بازدید | 35 پست

هرگز قدام به سقط نکنید ممکنه بچتون ناقص به دنیا بیاد یه عمر مکافات بکشید. از طریقی درد و خونریزی و ضعف زیاد داره. ممکنه تا ابد بچه دار نشید در حالی الان علاقه ندارید ممکنه پنج سال دیگه ده سال دیگه مثل بقیه دوست داشته باشد بچه بغل بگیرید یا رفیق های کوچولو داشته باشید. اکثر کسانی که سقط می کنند بعدش حس مادرانه سراغشون میاد و پشیمون میشن. شاید بچتون بعدا ادم موفقی شد مثلا مادر رونالدو به خاطر فقر و مادرجاستین بیر به خاطر سن کم میخواستن بچشون سقط کنن ولی ادم های موفق و مشهوری شدن. بعدش سقط جنین نوعی قتل هست و ازگناهان کبیره به حساب میاد مخصوصا وقتی قلب تشکیل بشه. 

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.‌شما با چه روشی سقط کردین؟ کامل سقط شد ؟ میشه راهنماییم کنید منم میخام انجام بدم هیچ اطلاعاتی ن ...

سلام دوستان.منم ناخاسته باردارشدم و بچم کوچیک بود و خیلی دربه در دارو بودم و نمیتونستم اعتماد کنم.البته پارسال بود و داخل همین نی نی سایت خانم حسینی رو معرفی کرده بودن خیلیا راستش اول فکرکردم تبلیغ هست ولی باهاشون تماس گرفتم حس خوب ازشون گرفتم و دارورو سفارش دادم ویکروزه ب دستم رسید شهرستان بودم.هم داروشون خوب بود هم راهنماییشون دلسوزانه بود همونطور که دوستان گفته بودن.6ماه پیشم به جاریم معرفیشون کردم.ایشونم ازشون تهیه کردن و راضی بودن.این شمارشونه امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم چون درک میکنم.09385283917