2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 13714 بازدید | 35 پست
منم هفته ی پیش با قرص سایتوتک سقط کردم هم زیر زبونی بود هم‌واژینال.اصلااا هم درد نداشت و‌طی ۴ساعت به ...

سلام عزیزم واقعا خوب هست این قرص ؟من قبلا هم سقط کردم چندسال پیش ولی یادم نمیاد چی بود اسن قرص ولی کاملا دفع نشد مجبور شدم برم بیمارستان کورتاژ کنم الان دارم از همسرم جدا میشم متوجه شدم ۶ هفته باردارم میخوام سقطش کنم چون همسرمم بچه رو نمیخواد

تو را قرآن اینکارا نکنید گول اونایی که میان شماره میذارن و میگن راحته نخورید من ۵ تیر قرص استفاده کردم ۶ هفته مثل سگ پشیمونم رفتم اون دنیا و برگشتم خیلی درد وحشتناکی داره الان ۶ روزه خونریزی دارم یکسره امروزم دل درد و کمر درد همه خون بدنم رفت از شدت درد اون روز فقط فریاد میزدم بدبختی مسکن هم نباید بخوری قرصش هم اصل بود و معتبر ولی مردم واقعا جان هرکی دوست دارید نکنید از ۷صبح قرصا گذاشتم ۹ صبح درد گرفتم تا ۹ شب به زمین چنگ میزدم اسهال شدید و استفراغ به همراهش😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو را قرآن اینکارا نکنید گول اونایی که میان شماره میذارن و میگن راحته نخورید من ۵ تیر قرص استفاده کر ...

سلام. سقط کامل انجام شد؟ منم میخوام بخورم . دردشم هرچقدر باشه تحمل میکنم . عوارض دیگه ای جز درد و خونریزی نداشتین؟ 

سلام عزیزم واقعا خوب هست این قرص ؟من قبلا هم سقط کردم چندسال پیش ولی یادم نمیاد چی بود اسن قرص ولی ک ...

سلام حالتون خوبه؟ سقط رو انجام دادین موفق بود یا نه؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید منم میخوام سقط کنم هیچ اطلاعتی در این مورد ندارم . شما با قرص سفط کردین؟ 

سلام. سقط کامل انجام شد؟ منم میخوام بخورم . دردشم هرچقدر باشه تحمل میکنم . عوارض دیگه ای جز درد و خو ...

نه دیکه درد و خونریزیه من بار دومم بود بستگی به بدن داره هرکی شرایطش فرق میکنه من ۱سانت بقایا داشتم با پریود بعدیم رفت متروژن داد دکتر

منم پریودم عقب افتاده بود و مراسم داشتیم میخواستم زودتر پریود بشم کلی جوشونده های غلیظ خوردم بعد از ...

سلام ببخشید منم هفته ده بار داریم ولی ساک خالیه جنین نداره سقطم نمیشه بنظرتون با دارو گیاهی خودم سقط کنم یا برم کورتاژ

سلام ببخشید منم هفته ده بار داریم ولی ساک خالیه جنین نداره سقطم نمیشه بنظرتون با دارو گیاهی خودم سقط ...

من اطلاعی ندارم

زیر نظر دکترتون باشین بهتره

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)
سلام ببخشید منم هفته ده بار داریم ولی ساک خالیه جنین نداره سقطم نمیشه بنظرتون با دارو گیاهی خودم سقط ...

سقط شد؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
منم پریودم عقب افتاده بود و مراسم داشتیم میخواستم زودتر پریود بشم کلی جوشونده های غلیظ خوردم بعد از ...

سلام میگم من ۱۷ سالمه یه ماه هست عقد کردم الان ۲۸ باید پریود میشدم ولی نشدم نمیتونم به خانوادم بگم چیکار کنم😭

باورم نمیشه بعضی ها اینقدررر راحت راجع به قتل یک انسان که قلبش داره میزنه فقط جرمش اینه که اندازش کوچیکه، حرف میرنند😱😱😱😱 قاتل قاتله 💀💀👿 مگه قاتل یه نوزاد یه روزه با قاتل به ادم هشتاد ساله فرق دارند؟!!! هر دو قاتل هستند تازه ادم از  قاتل نوزاد بیشتر چندشش میشه چون سنگدل تره☠️ حالا فکر کنید از نوزاد یه روزه هم کوچکتر و مظلوم تر

طفلک اون طفل معصوم که فکر می کنه تو امن ترین جای دنیا ، تو وجود مادر مهربونشه که یهو می کشنش

اگر اون بچه بیرون اومده بود و هزاران هزار مشکل داشتید، باز هم می کشتیدش؟؟؟؟ چه فرقی داره تو شکم یا بیرون شکم؟؟ مهم اینه که اسم قشنگ سقط را جایگزین عمل کثیف و قبیح قتل بچه هاتون کردید و بدون عذاب وجدان بچه می کشید و در واقع تبدیل به یه بچه کش میشید

سلام میگم من ۱۷ سالمه یه ماه هست عقد کردم الان ۲۸ باید پریود میشدم ولی نشدم نمیتونم به خانوادم بگم چ ...

انشالله که خیره

خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز.                   (امین یا رب العالمین)