2777
2789

من شنیدم۶هفته

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگن شش هفته بعد از اتمام دوره ولی من الان ۴۵ روز از علایمم میگذره هرچندروز ی مدل علامت دارم

من ۲ ماه گذشته ولی هنوز ضعف و سرفه دارم تازگیا خون دماغ هن میشم

من ۲ ماه گذشته ولی هنوز ضعف و سرفه دارم تازگیا خون دماغ هن میشم

تستت منفی شده؟؟من خفیف گرفتم ولی گاهی پادردم گاهی گر میگیرم گلو دردم که از بچگی داشتم دیروز تا نزدیک تب حرارتم رفت بالا و باز برگشت دیگه دارم کلافه میشم باردارم هستم روانی شدم

تستت منفی شده؟؟من خفیف گرفتم ولی گاهی پادردم گاهی گر میگیرم گلو دردم که از بچگی داشتم دیروز تا نزدیک ...

من شدید بود بله تستم منفی شده دکتر گفت عادیه علائم تا چن وقت میمونه باهات

من شدید بود بله تستم منفی شده دکتر گفت عادیه علائم تا چن وقت میمونه باهات

پس اگه منفی شدی دو هفته دیگه برو بزن انشاالله صحت باشه

نمیدونی تا کی نمیگیریم؟؟من تستم ۵مرداد مثبت شد 

پس اگه منفی شدی دو هفته دیگه برو بزن انشاالله صحت باشه نمیدونی تا کی نمیگیریم؟؟من تستم ۵مرداد مثبت ...

ن نمیدونم 

ایشالا ک دیگ نگیریم تو عمرم مریضی ب این دردناکی نکشیدا بودم

مشکلی پیش نیومد که؟؟

نه خداروشکر

ولی اونجا زیر کولر خوابیده بود یکم سرماخوردگی داشت که واکسن رو زد و بعد از تزریق به ما گفت گلو درد داشتم😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

ولی خب کلا واکسن یسری علائم داشت که چون سرماخورده بود طولانی تر شد