2777
2789
عنوان

از پاییز متنفرم 😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اهنگ بوی ماه مدرسه که پخش میشه رعشه میگیرم ازنفرت😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عاشق پاییزم چطور دوست ندارین 😍😍 اینجا بهشت میشه پاییز جنگلای هزار رنگ 🥰مه 😍هوای خنک ☺️ اخ دلم خ ...

تهران هم شروع الودگی هواس😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من تاوقتی بچه دار نشده بودم عاشق پاییز و زمستون و سرما بودم. ولی دیگه الان نه. لباس پوشوندن به بچه ه ...

ولی الان که دیگه کسی جایی نمیره همش خونه ایم اگه مراقب باشیم سرما نمیخوریم سرماخوردگی هم ویروسی و منتقل میشه جایی نرید تو خونه هم مراقب لباس پوشیدن باشین نگرانی نداره

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
پاییز واقعا زیبا و عاشقانست ❤ پاییز فصل دونفره هاست هوای دونفره بارون پاییزی هم که خودش معروفه

اره وقتی دو نفره زیر بارون یه سرماخوردگی جانانه هم گرفتید اونموقع خیلی شاعرانه تر میشه🤣🤣😁✋

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
اون اهنگ بوی ماه مدرسه که پخش میشه رعشه میگیرم ازنفرت😂

واییییی آره خداروشکر من از دوران مدرسه عبور کردم ولی واقعا نفرت انگیزه خاکتوسرش من هیچوقت دلم تنگ نمیشه الان هم دانشجوعم😅😂

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
دو تا سوال پیش اومد اول چرا اسی من منصوره ام باید میگفتی صوری🤣دوم چرا ازم بترسی

اسی یعنی استارتر تاپیک مخفف میشه اسی بعدم شوخی کردم منظورم منصوره زخم کاری بود😂😂

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
ولی الان که دیگه کسی جایی نمیره همش خونه ایم اگه مراقب باشیم سرما نمیخوریم سرماخوردگی هم ویروسی و من ...

امسال که کرونا هست رو نمیگم. کلی میگم عزیزم. تابستون بچه با لباس راحت . زمستون سر یه کلاه پوشیدن باید بجنگیم

واییییی آره خداروشکر من از دوران مدرسه عبور کردم ولی واقعا نفرت انگیزه خاکتوسرش من هیچوقت دلم تنگ نم ...

ببین من امسال دخترم اول دبستانه و انگار خودم قراره برم مدرسه😢😢😢