2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

88 بازدید | 16 پست

امشب خونه مادرشوهر شام دعوت بودیم من کمی بی حالم و حالت های سرماخوردگی دارم شوهرم ازم پرسید چیشده پکری منم گفتم مریضم پدر شوهرم از اون طرف گفت تو مریضه خیلی وقت پیشا هستی منم خیلی ناراحت شدم اما جوابی ندادم شوهرمم ناراحت شد و دقیقه بعدش گفت بلند شو بریم خوابم میاد نمیدونم بعد کع دیدمش چه واکنشی نشون بدم

خوش امدید ♥️

گروه تلگرامی مادران باردار و در حال اقدام 

بارداری_هفته_به_هفته#  

ورود آقایان ممنوع 🚫

@bardari_eghdamm

خانومای باردار ک وارد گروه میشن ب محض ورود یه ویس بدن تا ما مطمئن بشیم خانوم هستن در غیر این صورت ریمو میشین با تشکر♥️ اونایی که باردار یا اقدام نیستن هم میتونن بیان خیلی گروه باحالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه همسرت بهت حق میده و هواتو داره..بهش فکر نکن خودشون غیر مستقیم از دلت در میارن..اگرم نه بیخیال ب ...

خیلی دلم گرفته مخصوصا که دوماهه پدر مادرم شهرستانن فقط تیکع بارم میکنن 😔

ببخشیدا اما شماها چرا دنبال درد سر میگردین بابا از کنار خیلی چیزا باید رد شد وگرنه که زندگی نمیشه ...

اخه عزیزم هر وقت بریم خونشون یا بیان خونمون تا دو سه تا تیکه بارم نکنن راحت نمیشن 

[QUOTE=207688900]خب چرا؟هفته ای چند بار میری؟[/QUOTE یک روز درمیون سر میزنیم ولی هفته ای یک بار شاید ...

همین دیگه خییییلی زیاد می‌رید..خط قرمزی برداشته میشه..کم کنید تا بشه کلن هفته ای یکبار..اینجور عزیزترید

همین دیگه خییییلی زیاد می‌رید..خط قرمزی برداشته میشه..کم کنید تا بشه کلن هفته ای یکبار..اینجور عزیزت ...

ای بابا اینم امتحان کردم همون آشه همون کاسه ففط بخاطره شوهرم میرم کع فکر نکنه من با خانوادش لج هستم امشب ما میخواستیم دعوتشون کنیم که پشت بوم کباب درست کنیم مادر شوهره عزیز دعوتو رد کرد و به فردا انداخت که خواهرشوهرمم باشه 😐

ای بابا اینم امتحان کردم همون آشه همون کاسه ففط بخاطره شوهرم میرم کع فکر نکنه من با خانوادش لج هستم ...

خب مادره دیگه..گفته کبابه بزار دخترمن باشه..مامان تو هم بود اگر تو نبودی از گلوش پایین نمی‌رفت..خب من بیشتر مشکل و تو رفت و آمد زیادتون میبینم..یه مدت نه همیشه باید اینجور باشید حتی تو اوج خوشیحاتون 

خب مادره دیگه..گفته کبابه بزار دخترمن باشه..مامان تو هم بود اگر تو نبودی از گلوش پایین نمی‌رفت..خب م ...

خب منم دختره یه خانواده هستم یا ن؟ دله منو هم کم بشکنن مگه من چه مریضی دارم بهم میگن تو همیشه مریضی بعدش میخندن😔

خب منم دختره یه خانواده هستم یا ن؟ دله منو هم کم بشکنن مگه من چه مریضی دارم بهم میگن تو همیشه مریضی ...

چه بد حست و میفهمم.اگر واقعا کمک میخوای و نظرم همونی هست که گفتم هم جواب گرفتم هم جواب دیدم از بقیه