امشب خونه مادرشوهر شام دعوت بودیم من کمی بی حالم و حالت های سرماخوردگی دارم شوهرم ازم پرسید چیشده پکری منم گفتم مریضم پدر شوهرم از اون طرف گفت تو مریضه خیلی وقت پیشا هستی منم خیلی ناراحت شدم اما جوابی ندادم شوهرمم ناراحت شد و دقیقه بعدش گفت بلند شو بریم خوابم میاد نمیدونم بعد کع دیدمش چه واکنشی نشون بدم
خانومای باردار ک وارد گروه میشن ب محض ورود یه ویس بدن تا ما مطمئن بشیم خانوم هستن در غیر این صورت ریمو میشین با تشکر♥️ اونایی که باردار یا اقدام نیستن هم میتونن بیان خیلی گروه باحالیه
خوبه همسرت بهت حق میده و هواتو داره..بهش فکر نکن خودشون غیر مستقیم از دلت در میارن..اگرم نه بیخیال باش و خیلی عادی خودت و با یه چی سر گرم کن..این بدترین پاسخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین دیگه خییییلی زیاد میرید..خط قرمزی برداشته میشه..کم کنید تا بشه کلن هفته ای یکبار..اینجور عزیزت ...
ای بابا اینم امتحان کردم همون آشه همون کاسه ففط بخاطره شوهرم میرم کع فکر نکنه من با خانوادش لج هستم امشب ما میخواستیم دعوتشون کنیم که پشت بوم کباب درست کنیم مادر شوهره عزیز دعوتو رد کرد و به فردا انداخت که خواهرشوهرمم باشه 😐
ای بابا اینم امتحان کردم همون آشه همون کاسه ففط بخاطره شوهرم میرم کع فکر نکنه من با خانوادش لج هستم ...
خب مادره دیگه..گفته کبابه بزار دخترمن باشه..مامان تو هم بود اگر تو نبودی از گلوش پایین نمیرفت..خب من بیشتر مشکل و تو رفت و آمد زیادتون میبینم..یه مدت نه همیشه باید اینجور باشید حتی تو اوج خوشیحاتون