2777
2789
عنوان

نی نی سایت دیگه نی نی سایت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست
عزیزم من تجربه چندین ماه دوری از همسرم برای طلاق جدی داشتم چند وقته خونه پدرتی ؟ اگه دوست داری بگو ...

بچه ندارم سه روز و 4 شبه خیلی سختمه 😭😭😭😭از طلاق میترسم از اینکه دلم هواشو میکنه سختمه تحملم زیاده ولی خیلی دوسش دارم دوس داشتی تاپیکامو. بخون 

مثلا همین الان یکی تاپیک زده با یکی در ارتباطم میخواستم بنویسم کجایی اشتباه نوشتم‌ مجتبی  حالا بهش برخورده مجتبی کیه  با کسی دیگه در ارتباطی    چکار کنم‌ چه خاکی به سرم بریزم

خداییش ببینید سطح نی نی سایت چقدر تنزل پیدا کرده 🤦‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندارم سه روز و 4 شبه خیلی سختمه 😭😭😭😭از طلاق میترسم از اینکه دلم هواشو میکنه سختمه تحملم زیاد ...

خوندم اخریو سر چی گذاشتت خونه پدرت ؟ ؟؟؟ ببخشید به چه علت بذار بیام تاپیک خودت

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
میدونی چرا؟؟؟ چون سایت شده پر از بچه های زیر پانزده سال که دغدغه شون دوست*پسر و رل و کراش و بی تی آ ...

دیقا  چقدر اینجا پرشده از واژه کراش و رل  و تجویز سریع طلاق از طرف بچه های نوجوان

بعضی تاپیکا واقعا نیاز به کمک دارن دریغ از همدردی یا همفکری یه نفر

ولی تاپیکای چرت ۳۰٫۴۰ صفحه جلو میره

من قبلا ۳٫۴ تا تاپیک زدم دیدم واقعا کسی نیس پاکشون کردم دیگه هم نمیزنم

اینجوری فک میکنم سبک کردم خودمو که تاپیک زدم محل ندادن بهم

هممممه فوق پروفسورای صافکاری دارن آخه.

😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین عزیزم من‌ چند سالی مطالعه ازاد روانشناسی داشتم این موضوع طلاق خیلی پیچیده و مهمه 

نمیشه با بچه بازی تصمیم گرفت دور از جونت خیلی فاکتور ها مهمه این که اون بگه بیا برو نمون بمونم همین ؟؟؟؟ 🤨نمیگم اره حق داری ناراحت باشی ولی اگه بدونی من تو چه شرایطی اون پنج ماه رفتم با چه بغض سنگینی ... خیلی زندگی پستی بلندی داره خیلی 

فرهنگ خانوادت 

تحصیلاتت 

داشتن با نداشتن شغل دید شهرت به جدایی 

کدوم شهری؟ همه این هارو باید بنویسی یا برید مشاور 

اصلا مقواه یه شبه ای نیست 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️

اون که صد در صد

حالا من تاپیکای سطح پایین و خاله زنکی رو می تونم تا یه حدی تحمل کنم (هر چند وجود اون تاپیکا همون دلیلیه که روم نمیشه به کسی بگم عضو نی نی سایتم)

اما مشکل اصلی من با تاپیکای شر و ور محضه

لوس بازیای آب دوغ خیاری. تظاهر به خودکشی ها، نق و ناله های چرت و پرت که معلومه استارترش نهایتا ۹ تا ۱۰ سال داره

سوالای بی معنی و چرت و پرت پرسیدن چون فکر می کنن اینجوری بامزه به چشم میان...

اینا ادمو تا مرز کهیر زدن می بره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!