2777
2789
عنوان

بدون ترشح

5885 بازدید | 22 پست

سلام من فردا روز تخمک گذاریمه اما اصلااا ترشح ندارم کلا خشک.بنظرتون تخمک گذاری انجام نمیشه؟؟کسی هست اصلا این موقع بدون ترشح باشه و باردار هم شده باشه؟،خیلی نگرانم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

چطور فهمیدی زمان تخمک گذاری هست؟

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با کیت معلوم میکردم که کدوم روز تخمک گذاریمه بعد به قوله تو ترشح و علائم نداشتم و نمیشد اما دقیقا اون ماهی که کیت استفاده نکردم و کلا بیخیالش شده بودم دیدم خیلی علائم دارم اقدام کردم باردار شدم😐

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
اره منم اصلا موقع تخمک‌گذاری علایم نداشتم هیچوقتم نفهمیدم

جدا؟؟منم سر اون دوتا بارداری یا اصلا توجه نداشتم یا کلا ترشح نداشتم..حالا از بس مطلب خوندم خیلی نگران شدم آخه حتی ی ذره هم ترشح ندارم و میگن اگه داشته باشی ینی تخمک گذاری هم داری

من با کیت معلوم میکردم که کدوم روز تخمک گذاریمه بعد به قوله تو ترشح و علائم نداشتم و نمیشد اما دقیقا ...

ینی همون ماهی که باردار شدی ترشح تخمک گذاری اینارو داشتی؟؟من اصلا یادم نمیاد داشته باشم راستش اصن توجه نمیکردم الان از بس مطلب خوندم حساس شدم هی خودمو چک میکنم 

جدا؟؟منم سر اون دوتا بارداری یا اصلا توجه نداشتم یا کلا ترشح نداشتم..حالا از بس مطلب خوندم خیلی نگرا ...

منکه سه بار باردار شدم هیچوقت ترشح نداشتم. برا اطمینان بیشتر روز ۱۳ سونو بده خیالت راحت باشه

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
ینی همون ماهی که باردار شدی ترشح تخمک گذاری اینارو داشتی؟؟من اصلا یادم نمیاد داشته باشم راستش اصن تو ...

دوتا کوچولو هاتو هفته چند از دست دادی؟

منکه سه بار باردار شدم هیچوقت ترشح نداشتم. برا اطمینان بیشتر روز ۱۳ سونو بده خیالت راحت باشه

مآه پیش سونو دادم فولیکول خوب داشتم اما انگار آزاد نشد برا همین یکم نگران‌تر شدم...ببخشید ینی شماهم هیچ ترشحی نداشتین؟من حتی ی ذره هم ندارم کاملا خشک

ینی همون ماهی که باردار شدی ترشح تخمک گذاری اینارو داشتی؟؟من اصلا یادم نمیاد داشته باشم راستش اصن تو ...

آره داشتم زیادم داشتم زیره دلمم درد میکرد 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
یکی شش هفته،یکی ۱۴ هفته

انشا الله اینبار باردار میشی میمونه برات. ببین ترشح‌که همیشه هست دیگه تو خانمها ولی مثلا میگن تخم مرغی هست یا کشدار با مثلا درد تخمدان .من هیچکدومشو نفهمیدم