2777
2789

بچه من دیشبم ی تاپیک زدم این بچه گربه ۲ماهه از دیشب آوردیم پدرمونو درآورده پیش خودمون ک میذاریم میره زیروسایل بالای پرده روی بوفه گرفتمش بردم ی اتاق خالی داریم اونجا براش شیروآب و غذا گذاشتم کمی از غذاش خورده البته ن شیر خورد نه جیگر ولی ماکارونی خورده یکم الانم رفته باز پشت وسایل قایم شده با صدای بلند میو میو میکنه نمیدونم چشه میترسم سکته کنه بمیره اینقد ک اضطراب داره کاریشم نداریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه می‌تونه خودش غذا پیدا کنه بخوره رهاش کنید بره

خیلی کوچیکه آخه داشت میرف زیرماشین مامانم نداره ینی چند روز متنظر موندم دیدم مامانش نمیاد دلم میسوزه براش میخوام عادت کنه ببرم واکسنش بزنم نگه دارم چون خونه بزرگه حیاطم داریم 

ترسوندی بچه رو 

بزار بازی کنه اون با همون کار ها اروم میگیره 

عزیز من جیگر براش مثل سمه اصلا نده بهش 

و در بچه گربه دو ماهه نباید شیر گاو بخوره 

یکم باهاش بازی کن مثلا دستاتو رو زمین تکون بده تا توجهش بهت جلب بشه یا اروم بغلش کن چهل دیقه اروم اروم باش باهاش یا کلا کاریش نداشته باش بزار خودش بیاد بیرون و میو میو اش هم به خاطر دسشوییشه تا چهار ماهگی باید با پنبه خیس با انگشتت از بالا تا زیر شکمشو ماساژ بدی و موقع مدفوع کردن کمرش رو اروم ناز کنی اون میو میو میکنه چون دسشویی نمیتونه بکنه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
اون مادرشو می خواد برو بغلش کن نوازشش کن  منم یه گربه اوردم الان شش ماهشه ولی شبها بهونه ی ما ...

به شدت میترسه تازه دیشب آوردمش میری نزدیک قلبش تن تن میزنه بخوای بگیری هم چنگ میزنه

اگه می‌تونه خودش غذا پیدا کنه بخوره رهاش کنید بره

بچه گربه دو ماهه دسشویی هم بدون کمک نمیتونه بکنه😐🤝

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

شب بزارش کنار بالشتت بخوابه دیقا کنار سرت اینکار رو حتما بکن تا یه مدت. چنگ میزنه همش

ترسوندی بچه رو  بزار بازی کنه اون با همون کار ها اروم میگیره  عزیز من جیگر براش مثل سمه ...

عزیزم من همه این کارارو براش میکنم اگه بذاره ولی میره قایم میشه نزدیکم نمیاد همش فرار میکنه چنگ میزنه گفتم یکم عادت کنه بردمش ی جایی ک رفت آمد نداریم براش غذا گذاشته میرم سر میزنم پیش پیش میکنم ولی بازم نمیاد منم میگم تنهاش بذارم حداقل بیاد غذاشو بخوره

عزیزم من همه این کارارو براش میکنم اگه بذاره ولی میره قایم میشه نزدیکم نمیاد همش فرار میکنه چنگ میزن ...

نه ولش کن گربه ها نه زیاد غذا میخورن نه هر چیزی رو میخورن الان بزار بره قایم بشه احتمالا میخوابه ده روز طول میکشه عادت کنه به محیط

نه ولش کن گربه ها نه زیاد غذا میخورن نه هر چیزی رو میخورن الان بزار بره قایم بشه احتمالا میخوابه ده ...

میترسم بمیره پس چطوری میخواد دسشویی کنه خیلی نگران شدم ولش کنمم میدونم مامان نداره تک و تنها هوا هم داره سرد میشه دلم میسوزه براش