2777
2789
عنوان

نگهداری از حیوانات بچه گربه دوماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 22 پست
میترسم بمیره پس چطوری میخواد دسشویی کنه خیلی نگران شدم ولش کنمم میدونم مامان نداره تک و تنها هوا هم ...

ببین باید بعد هر بار غذا خوردن زیر شکمشو با پنبه نم دار ماساژ بدی خاک گربه باید بخری بزاریش توش بعد موقع دسشویی کردن پشتش رو باید لمس کنی 

چون بچه است نمیتونه تنهایی دسشویی کنه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یکم خاک توی تشتی چیزی بزار میخواد بره دستشویی روش نمیشه نترس گربه هیچیش نمیشه ماهم تو حیاط بابام هفت هشتا هستند یروز تازه دنیا اومدن دیدم چشاشون بستس گفتم میمیرن اینا بعد دوماه دیدم باور نکردم ک اینا همونا هستند

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر گاوووووو به هیچچچچچ عنوانننننن ندههههه بهششششششش حواست باشه 😬😬😬😬😬😬😬😬باید شیر خشک مخصوص بخری براش من ماه پیش صد و خورده ای نزدیک صد و بیست خریدم شیر خشک رو بعد باید با سرنگ بدی بهش

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
بابا در اون حد نیست با سرنگ بخوره ها

شیشه سقف دهنشون رو زخم میکنه عفونت میکنه باید با سرنگ داد 

چطوری عکسشو بفرستم ببینید این چند وقتشه؟

اره میتونم حدودی تشخیص بدم