2777
2789
عنوان

تو دل برو 😜

1948 بازدید | 36 پست

به نظرتون بعضیا ذاتن تو دل برو هستن انگار مهره مار دارن کسی هست تو آشناتون اینجوری باشه 🙄🤭

به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودشم😁

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

خودم😌

خدا حفظم کنه😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

شماهاک میگین من

خب عکس بدین ببینم واقعاتودل برویین؟؟؟😁😁😁😁

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

از همون بالا همه گفتن خودم من 🤧

اسی همه دروغ میگن خود منم منم به اینا توجه نکن مهره مار که میگن منم بقیه ادامو درمیارن

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
 گُل گفتی گُل 😁😉

همه عکس بدن منم عکس میدم😁😁😁

معلوم میشه 🤣

خوشگل دیدم

خوش اخلاق دیدم

بانمک دیدم

مهربون دیدم

دلنشین دیدم

ولی تو دل برو نه

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢