2777
2789
عنوان

موهامو چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا مث تو بودم

از شماپو کافیئن سریتا میزنم

ماسک لورال هم میزنم(عالی ترینهههه)

بعد حمامم سرم مو سریتا میزنم 

بعدم سشوار میکشم

الان از حموم اومدم ببین چقد موهام لخت و خوب شده

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
اره روغن بادام به موهام میسازه ولی بو میده برا همین ولش کردم

روغنو بزار افتاب بوش بپره یا گلاب بریز توش

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره دقیقا منظورم همینه،باشه بزار یکم اب بریزم توش کار میکنه یا نه

ب مرور تاثیر میزاره 

و اینک وقتی میای از حموم یا تو حموم موهاتو شونه نکن

با برس پلاستیکی شونه نکن 

فلزی هم بد نیس ولی چوبی خیلی خوبه

از پایین ب بالا موهاتو شونه کن تیک تیک

از اب برنجم استفاده کن خیلیخ وبه اخر ک میخای دربیای ابکشی کن باهاش یکم وایسا بعد ی اب بگیر رو موهات 

ماسک مو یا روغنم بعد حموم حتما بزن 

تو شامپوت هم میتونی یکم اب بریزی هم جوش شیرین 

🤍🌱 
منم تقریبا مث تو بودم از شماپو کافیئن سریتا میزنم ماسک لورال هم میزنم(عالی ترینهههه) بعد حمامم سر ...

عزیزم هک تلگرامم بلدی؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

واقعا بوش میره؟اگ بره که خیلی خوبه

اره دیگه باید بپره ولی گلاب و اب قاطی کن بعد اسپری کن به موهات

من موهام میریزه چیکار کنم نریزه؟

سه هفته پیش بخاطر ریزشم‌رفتم دکتر بهم کپسول زینک پلاس داده ، کپسول داکسی سایکلین و قرص اسپرونولاکتین

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*