2777
2789
عنوان

جذابیت قوزک و مچ پا برای مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 28335 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پسرام از سیاه سوخته خوششون نمیاد😑مچ پا زنای سفید دید میزنن اکثرا دلیلش فهمیدی ب منم بگو

مچ پای من سفیده خدایی بدون پشم ک میشه خودم هی دیدش میزنم ازمردا چ انتظاری داری خاهرمن🤣😂

فکر دوست‌پسرت سمیه که اینو‌گذاشته تودهنت آخه کجاش جذابه    

بخدا اگه دوست پسر دارم😑

تو یه گروه دیدم یه پسره نوشته بود یکی هم نوشته بود اگه میدونستن شلوار ساق بلندمیپوشیدن😑

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
مچ پای من سفیده خدایی بدون پشم ک میشه خودم هی دیدش میزنم ازمردا چ انتظاری داری خاهرمن🤣😂

والا من خودم رو خودم کراشم🤣🤣🤣🤣نامزدم بماند ولی خدایی نمیدونم چرا دید میزنن...من هیکلم خوبه قیافم ولی فوق العاده معمولیه😔

منم همینطورم مجازاتمم اینه که شوهرم نمیزاره نودسانتی بپوشم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
والا من خودم رو خودم کراشم🤣🤣🤣🤣نامزدم بماند ولی خدایی نمیدونم چرا دید میزنن...من هیکلم خوبه قیافم ...

عزیزم‌الان انقد عملی زیادشده ک‌همچین حسی داریا😉منم‌حس‌میکنم‌زشتم‌ازبس همه‌عمل کردن خوشگل‌شدن

البته ب خوشگلای نچرال جسارت نشه ها😅

بخدا اگه دوست پسر دارم😑 تو یه گروه دیدم یه پسره نوشته بود یکی هم نوشته بود اگه میدونستن شلوار ساق ...

منظورت مچ پاست دیگه!

قوزک چیه!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خدانکشتت😂

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤