2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال بود . دوتا ۱۲۰تومن

وای خیلی خوب بود

قانونشو برداشتن ولی دیگه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
صابخونه خیلی عجله داره پولو بگیره می‌ترسیم تا روز تحویل آماده نشه ببخشید تاریخ سند زدن هم بانک میگه ...

آماده میشه اصلا نگران نباش . یکم با صاحبخونه صحبت کنید ب بانکم مدام سر بزنید ک کارا رو روال بیفته مدارک کامل باشه سریع چک وامو میدم ب صاحبخونه

مینا قری هستم
آماده میشه اصلا نگران نباش . یکم با صاحبخونه صحبت کنید ب بانکم مدام سر بزنید ک کارا رو روال بیفته مد ...

ممنون عزیزم،همون موقع تشکیل پرونده نقص باشه میگن یاباز بعدن ممکنه گیربدن؟؟؟ 

ممنون عزیزم،همون موقع تشکیل پرونده نقص باشه میگن یاباز بعدن ممکنه گیربدن؟؟؟ 

همون موقع میگن . صاحب خونه هم رفت بانک امضا اینا بزنه؟؟

خودتون برید تاکید کنید همه چی تکمیله یا نه 

بگید زودتر وامو می‌خوایم ک سند بزنیم وگرنه صابخونه میزنع زیرش .چون بانکیا سر ب هوا هستند 

ما حتی تلفنی هم پیگیری میکردیم 

ولی خدا خیرش بده صاحب خونه باهامون کنار اومد 

اونم خونه خریده بود منتظر پول ما بود 

مینا قری هستم
همون موقع میگن . صاحب خونه هم رفت بانک امضا اینا بزنه؟؟ خودتون برید تاکید کنید همه چی تکمیله یا نه& ...

نه مدارک اسکن کردیم گفت شنبه بیایید تشکیل پرونده، قرارشد بگیم صابخونه هم شنبه بیاد

خداکنه زوددرست شه

چون یکم به مشکل خوردیم

خداخیرش بده واقعا طرفین معامله هم خیلی مهمن

نه مدارک اسکن کردیم گفت شنبه بیایید تشکیل پرونده، قرارشد بگیم صابخونه هم شنبه بیاد خداکنه زوددرست ش ...

میگم همه چی بستگی ب خودتون داره تمام مدارک کامل باشه صاحبخونه هم همون شنبه بیاد امضا کنه زودتر بهتون میدن 

مدارکاشو با خودش بیاره صاحب خونه 

مینا قری هستم