2777
2789

سلام خانوما دخترم 15 روزشه شیر خشک میخوره، 

1.هر دو ساعت چند سی سی بهش بدم باید؟ شما چقدر می‌دادید؟

2. و از کِی باید بیشترش کنم و چند سی سی بشه؟ 

دکتر دو سه تایی رفتیم مخالف شیرخشک بودن زیاد راهنماییم نکردن یکیشون حتی گفت مدیون بچه ت میشی شیر خشک بدی! انگار من زیاد دارم و خودم نمیدم:/

اگه میشه به هر دو سوالم جواب بدید از تجربه تون استفاده کنم ممنون 

الهی خدا لعنت کنه ا نی ک تن بدن ما مامانیی ک از سر مجبکری شیرخشک میدیمو میلرزونه چه روزایی ک گریه کروم بخاطرش

من اول با۶۰سی سی شروع میکنم توی دوماهگی به۹۰و چهار ماهگی۱۲۰از هشت به بعد۱۵۰میخورن

ولی هر بچه متفاوته بعضیا حجم کم تعداد وعده زیاد دوس دارن

یکم شیر بدی دستت میاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا لعنت کنه ا نی ک تن بدن ما مامانیی ک از سر مجبکری شیرخشک میدیمو میلرزونه چه روزایی ک گریه کر ...

بخدا اگ‌ اون دوخط اولو فهمیده باشم😌

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن  
بخدا اگ‌ اون دوخط اولو فهمیده باشم😌

😂😂😂ازبس حرصی شدم

گفتم الهی خدا لعنت کنه کسایی ک مارو بخاطر شیرخشک دادن سرزنش میکنن

بدونی چ شب روزایی گریه کردم بسکه هر ننه قمری گف اااا تو شیرخشک میدی چرا شیر نداری

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
15 روزگی تا دو ماهگی هر دو ساعت 60 میل یعنی؟ 

اره

بعد ی ماهگی وعدشو سه ساعتی کن 

کلا ی هفته شیر بدی دستت میاد چیکار کنی فقط ی ماه اولو یکم شیر اصراف میکنی همین

اولش با گیگوز شروع کن بعد دوتا قوطی کم گم ی برند دیگه