2777
2789
زیر ۱۲ بلوغ زود رس هست  وبالای ۱۲ نرماله ویک عده هم یالای ۱۵میشن  منودر سن قیقا شو یادم ...

من دخترم رو متخصص غدد بردم و گفت سن بلوغ الان از ۸ سالگی شروع میشه و تا پارسال ۹ سالگی بود . اصلا هم تو این رنج سنی بلوغ زودرس نیست . دخترم ده سال و نیم پریود شده و دکتر گفت کاملا نرمال هست . لطفا بدون اطلاع دقیق ، اطلاعات نادرست ندید 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون خودم وعموما  دیدم ۱۳میشدن  اینو گفتم ۹سال خدایی  زودرس هست  خانم

از نظر علم پزشکی و جامعه ی امروز تشخیص دادن که سن بلوغ از چه سنی طبیعی هست این که به دید ما ربطی نداره

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....