2777
2789
عنوان

خانما بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 31 پست
من بهش گفتم نخور کرونا میگیری آخه بچه کوچیک داریم

چرا فک میکنی ب حرف گوش میدن مردا

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا اگه خورده باشه پس چرا این چند شب این کارو کرد پس ینی قبلش نمیخورده فقط همین چند شب  ...

حتما تازه شروع کرده میخوره میبینه خوشمزس خوشش میاد

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
آخه چقدر آدم میتونه انقدر پر رو باشه اومده تو نه سلام کرده منم سلام نکردم بعد رفته تو اتاقش 

اصلا هیچ بحثی نداشتین تواین چن روز؟ شاید ناراحته کاری کردی

اصلا هیچ بحثی نداشتین تواین چن روز؟ شاید ناراحته کاری کردی

آره فقط بهش گفتم چرا تو این کرونا هی مامانت اینا رو میاری خونه آخه بچه کوچیک داریم همینو گفتم بعد کلی دعوامون شد همین جز این دیگه نه 

آره فقط بهش گفتم چرا تو این کرونا هی مامانت اینا رو میاری خونه آخه بچه کوچیک داریم همینو گفتم بعد کل ...

عجب خب قهره دیگه. مردا رو خونوادشون حساسن

حتما حرفی زدی ب گوشش رسوندن ناراحته.

چرا باخودش حرف نمیزنی؟ اگه طرف قهرمیکنه ک تو هم نباید قهرکنی ک.کش دار میشه.پیش قدم شو برای حرف و اشتی .با ارامش و محبت.بعدم ازخودش بپرس و ازدلش دربیار اگه ارخودت ناراحته

حتما حرفی زدی ب گوشش رسوندن ناراحته. چرا باخودش حرف نمیزنی؟ اگه طرف قهرمیکنه ک تو هم نباید قهرکنی ک ...

باشه ولی اگه دوباره تاپیک زدم لطفا جوابمو بدید