2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی هست شکم بچه کنج داشته باشه پسره گرد باه یعنی نیم کره باشه دختره.... من بیشتر دیدم گرده ...

سه هفته دیگه باد صبر کنم تا دقیق مشخص شه، انتظار سخته😂

سلام ب همگی مامانهای عزیز چیزی که اون ماما بهم یاد داد رو بهتون میگم هرکسی خواست بره خودش چک کنه ببینه درست درمیاد یا ن 

ببینید توی برگه آزمایش غربالگری ی جدول هست از سمت چپ ۲تا ردیف هست یکیش نوشته فری بتا اچ سی 

free B hcgبعد جلوش دوتا عدد هست عدد اولی نوشته ریزالت یعنی نتیجه  ردیف بعد نوشته MOM این عدد خیلی مهمه اگر عدد ام ا ام زیر ۱باشه بچه پسر اگر بالای ۱ باشه بچه دختر 

بخدا منم عین شما هیچی بلد نبودم اینو خانمه بهم گفت ی وقت اشتباه بود نیایید بگید بهمون استرس دادی وفلان واینا 

الانم طبق این گفته و عکسایی ک فرستادین هردوتون دختر دارید حالابازم برید سونو بیایید توی همین تاپیک بگید ببینم درسته یا اشتباهه که اگر درست باشه به بقیه بگیم اگر ن ک هیچی

منم خودم باردارم هفته بعدم سونو آنومالی دارم بیایید در حق هم دعا کنیم انشاالله اول بچه هامون سالمو صالح باشن وسلامت بدنیا بیان بعدم هر جنسیتی ک دلتون میخواد باشن

سلام ب همگی مامانهای عزیز چیزی که اون ماما بهم یاد داد رو بهتون میگم هرکسی خواست بره خودش چک کنه ببی ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی😍ان شاالله جنسیت جوجه جان مشخص شد میام میگم😍 الهی آمین🙏🙏

الهی همه باردارا بسلامت تودلیشونو بغل بگیرن❤

ما تقریبا با همیما... 2 روز فرق داریم... شکم نی نی من خیلی شبیه نی نی شماست... به من احتمالی پسر گ ...

سلام گلی خپبی؟ من رفتم سونو جنسیتو گفت پسر

تو رفتی سونو؟