2777
2789
عنوان

برا چی بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد دارم هفته 41 ام..... زیر دلم تیر میکشه

41 خیلیه بیمارستان رفتی... 40باید میزاییدی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
بچم مریضه نزاشت بخوابم الانم هردو بیداریم دندون درد هم دارم.سرمم درده .داغونترینم کاش میتونستم بخواب ...

آخی عزیزم، امیدوارم هر چی زودتر خوب بشین

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
کار مسرتون چیه؟؟

سربازه 

رفت پادگان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ظهر  اتفاق بد افتاد منو و مامانم که تنها بودیم ترسیدیم و فقط ۱ساعت خوابیدیم

الان هم مامانم رفت چای بزار و نماز بخونه خواب من هم از ترس اتفاق ظهر نمیبره

اولین‌بار بود تو عمرم ترس رو تو چشم مامانم دیدم 😞😞😞

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من از دیروز حالم خوش نیست 100 بار گوشیم و نگاه کرد تا بلکه اونی که میخوام یه پیامی بده یا زنگی بزنه ولی هیچی الانم بلند شدم نماز بخونم و باز گوشیم و چک کردم،دیوونه شدم کاش این گوشی ها نبودن لعنت به کسی که گوشی رو اختراع کرد.😔🥴