دایتی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 عنوان کسی تعبیر خواب میکنه اینجا؟لطف کنید تشریف بیارید 200 بازدید | 9 پست دو سه شب پشت هم خواب دیدم دارم نذری میدمیه بار تخم مرغ نذری دادم ی بارم اجیل مشکل گشای حاجتیم دارم که نذر کردم اگه بهش برسم هم تخم مرغ میدم هم اجیل مشکل گشا🤲📿میشه بگید تعبیرش چیه؟🤔کسی رو میشناسید که تعبیر خواب بلده تگش کنید بی زحمتباتچکر😍🧡❤ ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢 1400/06/22 | 03:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 بچه دار میشی احتمالا زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂
دایتی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 بزن نت زدم چیز قابل توجهی برای خواب من نیاوردمچکرم عزیزم ک شرکت کردی تو تاپیکم❤🤞😍 ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
دایتی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 بچه دار میشی احتمالا 😂😂😂😂مجردم گلم ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 😂😂😂😂مجردم گلم والا تخم مرغ تو خواب بچه هست زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂
دایتی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 والا تخم مرغ تو خواب بچه هست چی بگم والایعنی ممکنه نشونه این باشه که جات روامیشم؟ ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 چی بگم والا یعنی ممکنه نشونه این باشه که جات روامیشم؟ شاید مثلا اگه حاجتت رسیدن ب کسیه ک میخایش ینی میشه و ازش بچه دار میشی باید یه نذری ساده بدی زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂
دایتی مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3469 شاید مثلا اگه حاجتت رسیدن ب کسیه ک میخایش ینی میشه و ازش بچه دار میشی باید یه نذری ساده بدی&n ... مرسی عزیزدلم❤😍🤞دست گلت درد نکنهمرسی که شرکت کردی تو تاپیکم😊💋 ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
animals_sponser عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 908 مرسی عزیزدلم❤😍🤞دست گلت درد نکنه مرسی که شرکت کردی تو تاپیکم😊💋 فدات❤️❤️ زندگی جاریست...😍 شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻♀️😂