2777
2789
عنوان

جهیزیه

133 بازدید | 20 پست

میشه بیاین در مورد جهیزیه صحبت کنید و بگین لوازم های ضروری از طرف دختر چیه؟ من محصولات بوش رو خیلی دوست دارم راجب اونم بگین و اینکه ما تو خونوادمون رسم اینه ۷ تیکه با پسر مثل سرویس چوب یخچال گاز لباسشویی لوازم صوتی تصویری یه تیکه فرش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من یه پیج فروش لوازم خانگی و خورده ریز آشپزخونه دارم ...یه عالمه وسایل خوشگل برای جهیزیتون...دوست داشتی سر بزن ب پیجم میتونم کمکت کنم 😍 _shana_store_پیجم هستش

پیج فروش لوازم خانگی و خرده ریز آشپزخونه دارم..ارسال داریم به سراسر ایران ...ممنون میشم فالوم کنی🤩آدرس پیج اینستاگرامی 👈_shana_store_👉
خب دیگه چیش برا شما موند

تازه رسم خانواده دوستام اینجوریه که ۱۲ تیکه با پسره بعدم همه لوازما برقی اشپز خونه و سرویسای ظرف خواب و خیلی چیزا دیگه همون خورده ریزا تو میدونی چقدر میشه همونارو من حساب کردم نزدیک ۱۳۰ تومان شد

تازه رسم خانواده دوستام اینجوریه که ۱۲ تیکه با پسره بعدم همه لوازما برقی اشپز خونه و سرویسای ظرف خوا ...

خب اخه این همه لوازم برقی که به کارت نمیاد اونم تو این دوره زمونه که پر از تکنولوژی و بسته بندی فروشگاهی چیزای لازمو بخر