2777
2789
عنوان

مادر شوهرم به نی نی ده روزم اب نبات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 31 پست
هر دفعه میاد ایراد میگیره. تو غذای بد میخوری بچه دلدرد میشه، اروغشو نگرفتی نمیخابه. پستونک بذار دهنش ...

واااا 

عجب ادمی هستی 

با یه ذره نبات هیچیش نمیشه

مادرشوهرت تجربه داره بچتو نمیزنه بکشه که😐 

یکم آروم باش چقدر عصبی 

خودمم تازه زایمان کردم به بچم نبات هم میدم دلپیچه ش رفع شه

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اب جوشیده و نبات هیج ضرری نداره عزیزم  اینقدر حساس نباش

بچه رو روون میکنه، بعدم دلیلی نداره بیخود به بچه ازین چیزا داد. من حتی بردم دکتر جلو شوهرم پرسیدم که دیگه حرفی توش نباشه گفت نهایت شکمش کار نکرد یکی دو قتشق اب جوشیده. که اونم نیازی نداره چون یبوست نداره. 

خب نرو پیشش....یه مدت برو خونه مامانت

پیش اون نیستم خونش نزدیکه یه سره میاد. خونه مامانم دوره، نمیتونم شوهرمو تنها بذارم هر چند دلم ازینم گرفته. دلم میخاد برم اصلا برنگردم😭

شما حرفتون درست هستش

منم نوزادی چون شیرخشک نخوردم و مامانم هم شیر نداشته از اواخر 3 ماهگی غذا خوردن رو شروع کردم

الان نسبت به هر چیزی که میخوام بخورم باید هزاربار سنجش کنم اگرنه ببخشید عذر میخوام تا بالا نیارمش کامل معدم اروم نمیشه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
واااا  عجب ادمی هستی  با یه ذره نبات هیچیش نمیشه مادرشوهرت تجربه داره بچتو نمیزنه بکشه ...

جای من نیستی، تو خودت بهش میدی. ولی اون میدونه من دلم نمیخاد بهش میده. میدونم حساس شدم ولی خب بچه ی منه این همه دخالت کردنش واقعا اعصابمو بهم میریزه. هر چی میشه میگه تقصیر توعه اینطور شد

اتفاقا خیلی هم خوبه ماهم برا دخترم درست میکردیم دل دردشو خوب میکنه

شکم بچه رو راه میندازه. ولی بچه من نیازی نداره، به اون باشه که میگه شیر نده بهش فقط اب و نبات

بچه رو روون میکنه، بعدم دلیلی نداره بیخود به بچه ازین چیزا داد. من حتی بردم دکتر جلو شوهرم پرسیدم که ...

شما که اینقدر حساسی از کنار بچت تکون نخور لطفا که محبت دیگرانو اینقدر بد برداشت نکنی 

اگر نوه ی شماست 

نوه ی ایشونم هست 

دشمنش که نیست 

واقعا متاسفم که بخاطر ی اب و نبات اینقدر بهم میریزید 

‌‌‌خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤

ایندفعه گفت بگو از دکتر پرسیدم گفته اصلا نده...این بار هم اشتباه کردی دادی...بچه شکمش روون شده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
عزیزن دور از اینا من آب قند رو شنیدم ب بچه نوزاد میدن برای کسایی ک مادرشون شیر ندارن و بچه سیر نمیشه ...

من شیر دارم ازون نظر مشکلی ندارم این فقط میخاد بچه شیر منو نخوره. روزای اول که داشت بچمو شیر خشکی میکرد. الانم هی میگه نبات داغ پستونک