2777
2789
عنوان

پريود بعد از سقط

528 بازدید | 17 پست

دوستان بعد از سقط نرمال پريود شدن كي هست؟ من تو ١٩ هفتگي سقط كردم..

دقيقا ١ ماه قبل سقط شد و ٦ روز بعد هم كورتاژ

قرص يا دارو يا كاري به پريود شدن كمك نميكنه؟ تجربه اي داريد بفرماييد لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بار اول که سقط کردم پوچ بود بعد سقط 8 روز خونریزی داشتم قطع شد ماه بعدم عادی پریود شدم ولی اینبار ده هفته سقط کردم با قرص هشتم سقط شد حدود هفت هشت روز فقط لکه بینی داشتم چند روزه بند اومده حالا شبی باز لکه دیدم نمیدونم چرا 🥴

نارسايي سرويكس.. دهانه ي رحم باز شده بود دكتر هم ديتماري كرد و باعث پاره شدنش شدن

ببخشید می پرسم برای تجربه خودم می خوام .

منم باردارم و هفته ۹ 

اول خونریزی و هماتوم بزرگ و قلب ضعیفه جنین .

الان بهتر شده . می خواستم احتمال سقط رو بدونم چقدر .

چجوری بفهمیم که احتمال سقط هست یانه ؟؟؟؟

چرا سقط شد منم توبیستویک هفته سقط داشتم آره پریودت نرمال میشه نگران نباش 

نارسايي سرويكس و اينكه دهانه ي رحم باز شده بود

البته دكترم هم دستكاريكرد با سونو و اتاق عمل كه قرار بود سركلاژ كنه اما نتونسته بود.. شما دليل سقطتون چي بود؟

من دقیق بعد از ۲۶ روز پری شدم ، یعنی از اخرین روز خونریزی کورتاژ ، ایشالله که بارداری بعدی مون همه چ ...

شما چند وقت بوديد كه سقط كرديد؟ دليلش چي بود؟ اميدوارم...

ببخشید می پرسم برای تجربه خودم می خوام . منم باردارم و هفته ۹  اول خونریزی و هماتوم بزرگ و قل ...

من يكي از دوستام تا ٥ ماهگي خون ريزياي وحشتناك داشت كه بيمارستان ميرفت ميگفتن تا صبح سقط ميشه.. اونم هماتوم داشت

بعدشم بخاطر ديابت بارداري كلي رژيم و بستري و... 

البته با آي وي اف حامله شده بود

خدا خواست موند الانم ٢ سالشه

ايشالله همه چي برات خوب پيش ميره

شما چند وقت بوديد كه سقط كرديد؟ دليلش چي بود؟ اميدوارم...

من دو تا سقط داشتم ،اولی که گفتن مشکل داره توی ۱۳ هفته با قرص سقط کردم ،بعد از چهار ماه، باردار شدم همه چی خوب بود توی شانزده هفته کبسه اب پاره شد ، عفونت پنهان داشتم. الان پنج ماه میگذره توی اقدامم ،هر چی خدا بخواد 

نارسايي سرويكس و اينكه دهانه ي رحم باز شده بود البته دكترم هم دستكاريكرد با سونو و اتاق عمل كه قرار ...

کم بودن آبه جنین البته من دوتاسقط داشتم یه شیش هفته هم سقط شد بدجوری داغون شدم خیلی خیلی سخته